Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

karnapp komponenter

Postet av : Annika Hultén

Et karnapp er ikke ett vindu i stedet, er det tre vinduer som fungerer som en enhet. . Et karnapp konfigurasjon prosjekter fra en ytre vegg, og danner en forsenkning, eller bukt, på tilsvarende innervegg. Designet er spesielt nyttig for sin evne til å samle lys og gir en omfattende utsikt. Vindu produsenter selger karnapp pakker som allerede er montert og klar for installasjon. Deres rammer er laget av aluminium, vinyl og treverk.

Tre Window Rammer

I et karnapp design, et senter vindu prosjekter ut fra husveggen. To sidevinduer møte husvegg i en vinkel på ca 30 til 45 grader. Senteret panelet sash --- også kjent som en ramme --- er vanligvis større enn vinduene på hver side. Ofte er det store vindauget fast og ikke åpne. De to vinduene på sidene av sentrum vinduet er vanligvis betjenes vinduer, som betyr at de tillater ventilasjon. De er ofte enten Casement Windows, som betyr at de er hengslet, eller de er dobbelt hengt sashes som åpner via en vektskivemekanisme.

Tre vindusrutene

For energieffektivisering, nye høytytende karnapper ofte bruker to lag av glass med argon gass mellom, og glasset er belagt med en mikroskopisk film kalt en Low-E belegg. Dette vinduet teknologien maksimerer vinduet evne til å stanse skadelige ultrafiolette stråler fra solen uten å skjule utsikten gjennom vinduet. Samtidig, isolerer det å holde interiøret kjølig i varmt vær og holde den oppvarmede luften i løpet av den kalde årstid.

Window Tak

Fordi et karnapp stikker ut fra huset utvendig, må det være overbygd å forsegle ut været. I noen karnapp design, har de tre-panelet vinduet et tak laget av materialer som passer huset taket. I andre motiver, er vinduet dekker laget av et kontrasterende materiale.

Window Seat

Store karnapper inneholder ofte hyller eller vinduet seter i det indre rommet de skaper. En hylle som er i tråd med det indre husvegg og strekker seg til undersiden av hvert vindu kan være et sted å sette potteplanter, bøker eller curios. Et vindu sete som strekker seg over alle tre vinduer gir en dekoratør touch og gir sitteplasser med lagringsplass under den.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011