Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre vinduer xp os språk

Postet av : Annika Hultén

Hvis din Windows XP er ikke på det språket du ellers ville foretrekke, bør du endre det. Og gitt at datamaskinen ut av esken er allerede i stand til å bytte mellom alle verdens viktigste språk, og mange dialekter i et enkelt språk, trenger du ikke å laste ned noe, eller kontakte teknisk support. Endre språk på Windows XP skal være enkelt og tar deg ikke mer enn noen få minutter

Du trenger:. .
Datamaskin med Windows XP-operativsystemet

Justere Windows XP språk Innstillinger


en.
Klikk på den grønne start-menyen i nedre venstre hjørne av skjermen. Den må ha Windows-logoen ikonet.
To.
Lokaliser "Control Panel" til høyre rammen av menyen. Hvis du ikke kan lese språket datamaskinen er i, bør ikonet være en blyant og utklippstavla med et merke på den sjette opp fra bunnen. Klikk på denne "Control Panel" ikonet.
Tre.
Finn og klikk "Dato, klokkeslett, språk og regionale innstillinger". Det bør være ikonet til en verden og en kalender som ligger i høyre spalte, tredje fra toppen.
fire.
Klikk på Kontrollpanel-ikonet "for region og språk" som har et ikon av en globus. Dette vil åpne et eget explorer vindu.
Fem.
Velg den andre kategorien til høyre i det nye explorer vindu (på engelsk dette skal være tittelen "Språk").

6.
Klikk på den første og eneste knapp i den hvite rammen. På engelsk er dette merket "Details. " Dette vil åpne et nytt explorer vindu.
7.
Klikk på den første knappen på midten høyre side av vinduet, på engelsk denne har tittelen "Legg til", og fra den nye vinduer som åpen, velger du språk fra de to trekke ned menyer. Trykk "OK" på alle explorer vinduene en etter en, og du vil bli bedt om å starte datamaskinen på nytt. Gjør dette, og datamaskinen skal nå være rettet til det språket du foretrekker.

Tips og advarsler


 • Ved å følge disse trinnene, vil datamaskinen nå bruker språket du har valgt. Selv om dette er varig, er det ikke ugjenkallelig. Du kan endre den til et annet språk ved å følge de samme trinnene igjen.
  Previous:nothing
  Next:Slik deaktiverer Windows-tasten på xp
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011