Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fikse Vista Media Center

Postet av : P-O Lennartsson

Windows Media Center er et program som følger med Vista operativsystemet på en rekke datamaskiner. Hvis Media Center ikke fungerer som den skal, kan noen av filene på systemet ditt være korrupt og i nød eller reparasjon. Dette kan gjøres ved hjelp av System File Checker verktøy som er tilgjengelig med operativsystemet. Hvis du prøver det og det ikke løser problemet, er neste mulighet for å erstatte en skadet fil med kopi kjent for å være ren <. h4> File System Checker
en.
Klikk på "Start"-knappen, og deretter gå til "Alle programmer"-alternativet. Finn "Tilbehør Program Group" og deretter høyreklikk på "Ledetekst" alternativet.
To.
Velg "Kjør som Administrator", hvis det er aktuelt, og skriv deretter administratorpassord. Hvis et passord ikke er nødvendig, klikker du på "Tillat" knappen.
Tre.
Type "sfc /scannow" ved ledeteksten, og trykk deretter på "Enter"-tasten. The File System Checker vil begynne å skanne ditt system.
Fire.
Start datamaskinen på nytt, hvis du blir bedt, da File System Checker har fullført sin scan.

Erstatt ødelagte filer


en
Type "findsrt /C:". [SR] Kan ikke reparere medlem fila "% windir% \ logs \ cbs \ cbs. log > sfcdetails. txt "og trykk" Enter "-tasten, ved ledeteksten. Dette vil lage en liste over alle filene som File System Checker var ikke i stand til å reparere.
To.
Type "rediger sfcdfetails. txt" og trykk "Enter"-tasten for å vise loggfilen. Gå gjennom loggfilen og se om det er noen filer som ikke kunne repareres av File System Checker.
Tre.
Type "Takedown /f (banen og filnavnet til filen)" og trykk "Enter"-tasten. Banen og filnavnet er plasseringen av filen på systemet eller installasjons-CD, for eksempel "E:. \ Windows \ system32 \ input. dll" Type "icacls E: \ windows \ system32 \ input. dll /tilskuddsforvaltere: F" for å gi full tilgang til filen
4
Erstatt ødelagte filen med kjent god kopi. . Kommandoen for å skrive er "Kopier E: \ temp \ input. dll E:. \ Windows \ system32 \ input. dll" Trykk på "Enter" tasten for å erstatte filen.
Fem.
Gjenta denne prosessen for å manuelt erstatte andre filer som ikke kunne repareres av File System verktøyet.

Tips og advarsler


 • The File System Checker vil erstatte feil versjoner av system filer med de korrekte versjonene for operativsystemet.
  Previous:nothing
  Next:Slik kopierer bilder på et SD-kort
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011