Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik avinstallerer kaspersky

Postet av : Stefan Svensson

Kaspersky systemsikkerhet programmer, inkludert Kaspersky Anti-Virus 2010 og Kaspersky Internet Security 2010, er noen av de mest populære Microsoft Windows sikkerhet suiter. Men, hvis du har byttet til et annet program, vil du ønsker å avinstallere din Kaspersky program for å forebygge problemer. Avinstallere et Kaspersky sikkerhetsprogrammet er gjort på samme måte som med alle andre program installert på en datamaskin, og bør ikke ta brukeren mer enn et minutt eller to å fullføre

Windows 7


en.
Åpne "Start"-menyen på datamaskinen og klikk på "Control Panel" linken.

2.
Åpne "System and Security" i "Control Panel" og klikk på "Programmer"-lenken.
tre.
Velg "Avinstaller et program "i" Programmer og funksjoner "delen øverst i vinduet.
fire.
Velg Kaspersky programvaren du vil avinstallere fra listen over programmer installert på datamaskinen din og klikk på det én gang for å markere det.
fem.
Trykk på "Uninstall /Change" knappen over listen med programmer for å avinstallere Kaspersky programvare. Du vil motta en pop ber deg om å bekrefte handlingen. Klikk på "Ja"-knappen på pop opp for å fullføre prosessen.

Windows XP


en.
Åpne "Start"-menyen og få tilgang til "Control Panel . "
to.
Klikk på" Legg til eller fjern programmer "-funksjonen i" Control Panel "og velg deretter" Endre eller fjern programmer "-boksen i vinduet som vises.

tre.
Finn Kaspersky programvaren du vil avinstallere i listen på "Endre eller fjern programmer"-siden og klikk på den én gang for å utvide den. Programmet vil bli funnet under "installerte programmer. "
Fire.
Klikk på "Fjern"-knappen nederst i høyre hjørne av Kaspersky programvare delen for å avinstallere Kaspersky programmet fra datamaskinen .

Anbefalte artikler

Copyright © 2011