Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre bios på bærbar PC for primær-stasjon

Postet av : Jonathan Nyberg

Den primære harddisken på en bærbar datamaskin vil være den som har operativsystemet installert på den. Med mindre du fortelle datamaskinen noe annet, er maskinen alltid kommer til å starte opp av av denne stasjonen og laste Windows når du slår på maskinen din. Hvis din bærbare datamaskinen er oppstart av en annen stasjon (eller ut av en CD eller DVD), må du få tilgang til BIOS, og gjøre de nødvendige endringer hvis du vil at den skal starte ut av din primære stasjonen igjen.
1. .
Start maskinen på nytt. Se på skjermen for tastaturet tasten du må trykke for å få tilgang til BIOS. Dette vil være forskjellig for hver maskin. Nøkkelen er skrevet på skjermen, men kan også finnes ved å se på ulike lister på nettet. Umiddelbart pek på denne tasten. Din BIOS vil nå vises på skjermen.
To.
Velg "Boot". Noen BIOS oppsett kan kalle dette "Boot Options" eller "Boot enheter. " Den eksakte terminologien er avhengig av BIOS-produsenten.
Tre.
Velg "Primary Boot Device". Bla gjennom listen over oppstartsenheter til du finner oppføringen for den primære harddisken. Trykk "Enter" for å velge det.
Fire.
Velg "Save Changes og Exit. " Din bærbare datamaskin vil nå starte på nytt og oppstart av av din primære stasjonen.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011