Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å restarte når en diskettstasjon ikke vil starte på Windows 98SE

Postet av : Charlotte Wannberg

Når omstart av Windows 98SE (special edition) operativsystem du kanskje starte datamaskinen på enten danne en boot diskett eller en CD. Hvis boot disken ikke er opprettet på riktig måte eller om diskettstasjonen ikke virker som det skal den eneste andre alternativet er å bestille fra en CD. Denne prosessen virker på samme gård til å bruke boot disk, men du må ha operativsystemet CDen som fulgte med maskinen når du kjøper det

Du trenger:. .
Windows 98SE CD


en.
Slå på datamaskinen og sett inn Windows 98SE-platen i CD-stasjonen på datamaskinen. Når operativsystemet er ferdig lastet slå på datamaskinen igjen av.
To.
Start datamaskinen på nytt. Trykk "F8" og en oppstart skjermen vises.
Tre.
Skyv ned retnings pilen til du markere "Boot skjemaet CD" alternativet. Trykk "Enter" og maskinen begynner å kjøre ut av CD på datamaskinen din.
Fire.
Følg instruksjonene på oppstart skjermen for å enten installere operativsystemet på nytt eller installere nødvendige filer til datamaskinen. Når den er ferdig datamaskinen startes på nytt. Velg å starte opp systemet gjennom standardmetoden og operativsystemet lastes tilbake på skjermen.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011