Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å slette windows explorer historie

Postet av : Stefan Svensson

Selv om Windows Utforsker ikke holder en historie mappe på samme måte som Internet Explorers gjør, husker programmet og lister stasjonene og mappene du har besøkt. Hovedsak, Windows Utforsker auto-fullføres mappenavn du skriver inn i Explorer adresselinjen, omtrent som en Internett-søkemotor. Du kan enkelt fjerne disse listene ved å slette den tilsvarende registre lagret på PCen Registerredigering
en.
Klikk "Start"-knappen på datamaskinens oppgavelinje, og velg "Kjør" på Start-menyen. Alternativt hold Windows-knappen (representert av en Windows-ikonet), og trykk på "R"-tasten. Dette åpner datamaskinens Run program.
To.
Skriv inn "regedit" i tekstboksen i Kjør programvinduet. Klikk "OK" for å åpne Registerredigering vinduet
3
Bruk mappelisten til venstre ruten i Registerredigering til å navigere gjennom følgende mapper: "Min datamaskin", ". . HKEY_CURRENT_USER "," Software "," Microsoft "," Windows ";" gjeldende versjon "," Explorer "og" skrevet inn stier ". Klikk på "+" ikoner ved siden av mapper for å åpne dem opp.
Fire.
Merke til listen over filer i "skrevet inn stier"-mappen i den høyre ruten. Du vil se filer med navn på ulike nettadresser. Dette er mappen steder som Windows Explorer husker når du skriver i din Explorer adresselinjen. Du kan se den nøyaktige mappeplasseringen i kategorien Data ved siden av registeret navnet.
Fem.
Velg mappen steder som du vil at maskinen skal glemme og trykk på "Delete"-tasten for å send dem til datamaskinen papirkurven.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig når du sletter noe fra Registerredigering, noen filer er avgjørende for datamaskinen å kjøre jevnt. Er du i tvil, søk etter informasjon om filen gjennom en søkemotor på Internett og se om filen er avgjørende eller flyttbare. Alternativt kan du gå til PC i dag nettstedet som sitert i Ressurser for å se en liste over deletable filer.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011