Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer en cd rw-stasjon

Postet av : Magnus Ekblad

Microsoft Windows 7/Vista/XP/2000/98 lar deg enkelt installere en CD RW-stasjon på datamaskinen. Windows 7/Vista/XP har en plug-and-play funksjon som lar deg plugge maskinvareenheten til datamaskinen og deretter bruke den uten at du trenger å installere noen drivere. De driverne som kreves for vanlig brukte enheter som modem, CD-stasjoner og skrivere er innebygget i operativsystemet. Dette er imidlertid ikke tilfelle med Windows 2000 /98, som krever at du installerer drivere separat

Install CD RW driveren på Windows 2000 /98


en.
Slå av datamaskinen og deretter koble CD-RW til datamaskinen din. For mer informasjon om hvordan du kobler, se i CD-RW's bruksanvisning.
To.
Start datamaskinen. Når skrivebordet dukker opp, vil du bli informert om at Windows har oppdaget en ny maskinvare, og vil bli bedt om å installere driverne. Driverinstallasjonen Veiviseren vil starte automatisk.
Tre.
Inn /Sett i diskett /minnepinne som inneholder driver filen for CD RW som du installerer i diskettstasjonen /USB porten på datamaskinen.
fire.
Klikk for å velge "Vis en liste over alle driverne i en bestemt plassering, slik at du kan velge hvilken driver du vil" radio knappen på driverinstallasjonen veiviseren som åpnes og klikk deretter på "Next".
fem.
Klikk for å velge CD-RW enheten du vil installere driveren fra den viste listen over enheter og klikker på "Har diskett"-knappen .
6.
Naviger til diskett /minnepinne som inneholder driveren til CD RW i dialogboksen som åpnes. Klikk for å velge driveren, og klikk "OK. "
7.
Klikk på "Next"-knappen. Dette vil installere CD RW-driveren på datamaskinen din.
8.
Start datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Previous:nothing
Next:Hvordan installere windows xp f6 drivere
Anbefalte artikler

Copyright © 2011