Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer en dell modem driver i windows xp

Postet av : P-O Lennartsson

Den enhetsdriver for Dell modem er dataprogrammet som lar Windows XP og modemet kommuniserer med hverandre. Uten dette programmet installert på maskinen din, vil Windows XP ikke engang klar over at modemet eksisterer. Installere driveren for din Dell-modem i Windows XP er like enkelt som å utføre ¨¦n bestemt fil basert på akkurat hvilken modell av modem du eier
1.
Åpne nettleseren og gå til Dells "Drivere og nedlastinger" nettsted, oppført i delen Referanser.
to.
Klikk på den grønne "Velg modell" knappen og finn Windows XP-driver for din Dell-modem basert på sin modell nummer. Modellen nummeret vil bli oppført på forsiden eller baksiden av modemet.
Tre.
Klikk på "Last ned" linken for å laste ned din Dell modem driveren til Windows XP skrivebord.

4.
Dobbeltklikk Dell modemdriveren.
fem.
Klikk "Extract" for å installere Dell modemdriveren i Windows XP.

Tips og advarsler


  • Hvis din Dell modemet er å holde Windows XP-datamaskinen får tilgang til Internett helt, er du fortsatt ikke ute av lykken når det gjelder å laste ned denne driveren. Last ned driveren på en offentlig datamaskin på et sted som biblioteket, overføre den til en USB flash-stasjon eller diskett, og så bringe den hjem og kjøre den på din maskin. Du kan også laste ned filen til en datamaskin hos en venns hus og få det hjem gjennom den samme prosessen.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011