Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sjekke pc-konfigurasjon

Postet av : Valon Istrefi

Din PC består av en primær harddisk, minnebrikker, en prosessor og en rekke andre komponenter og enheter. Hver komponent inneholder eller er koblet til en enhetsdriver som kontrollerer komponenten. Navnene på enhetsdrivere, er mengden minne som er installert og annen komponent informasjon kjent som PC-konfigurasjon. Det er nyttig å vite PCens konfigurasjon ved oppgradering, feilsøking eller service datasystemet. Konfigurasjonsfilen er tilgjengelig via Windows
en.
Klikk "Start", "Alle programmer".
to.
Klikk "Tilbehør", "System Tools . "
tre.
Velg" System Information ". The System Information dialogboksen åpnes og vise PC-ens "System Summary»-konfigurasjon.
Fire.
Klikk på "+"-symbolet ved siden av "Hardware Resources," "Komponenter," " Software Environment "eller" Internet Settings "for å vise bestemt informasjon om din PC.
fem.
Klikk på de enkelte overskriftene under de forskjellige kategoriene for å vise mer konfigurasjon informasjon om komponentene.
6.
Klikk på "File", "Print". Klikk på sirkelen ved siden av "Alle" under overskriften "Side Range" til å skrive ut PC-konfigurasjon.
7.
Klikk på "File", "Avslutt" for å lukke System Information dialog boks.

Tips og advarsler


 • The System Information Dialogboksen inneholder også en søkemotor som lar deg finne spesifikk informasjon ved å taste inn et søkeord i "Søk : "nederst. Klikk "Søk" for å starte søkeprosessen.
  Previous:nothing
  Next:Slik avinstallerer Adobe Acrobat
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011