Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kopierer en original windows xp installasjons disk

Postet av : Jonathan Nyberg

Lage en kopi av den opprinnelige Windows XP-installasjons-CDen er en enkel prosess å utføre. Før du begynner, må du imidlertid være klar over at å lage en kopi av Windows XP-installasjonen disk for noe, men backup formål er ulovlig. Du bør bare lage en kopi av din egen Windows XP-installasjons-CDen som du har kjøpt lovlig hvis du trenger det for backup og arkivering

Du trenger:. .
Windows XP installasjons-CD
Tom CD.
Datamaskin med CD skriveferdigheter.
CD brenner programvare.


en.
Sett inn den opprinnelige Windows XP-installasjons-CDen i CD-skuffen på maskinen din. Lukk CD-skuffen, og åpne Windows Utforsker på datamaskinen (høyre-klikk på "Start"-knappen, klikk "Utforsk").
To.
Lag en mappe på skrivebordet . Du kan kalle det hva du vil, men et eksempel på et godt navn vil være noe sånt som "Windows XP installasjons-CD-filer. "
Tre.
Naviger til CD inni Windows Utforsker, og klikk på "Verktøy"-menyen, deretter på "Mappealternativer. "Merk av for alternativet til" Vis skjulte filer og mapper, "klikk" Apply "og klikk" OK "for å lukke pop-up menyen.
Fire.
Merk alle mapper og filer på CD, og kopiere dem inn i mappen på skrivebordet ditt. Denne prosessen vil ta flere minutter å fullføre, men vanligvis ikke lenger, med mindre maskinen er en gammel modell, eller du kjører masse data intensive prosesser i bakgrunnen mens du gjør det.
fem.
Ta din Windows XP installasjons-CD fra datamaskinen, og sett inn tom CD. Åpne CD-brenning verktøyet, og velge å lage en data disk. På spørsmål om hvilke filer du vil brenne til CD, velger filene som du nettopp kopierte, ligger inne i mappen på skrivebordet ditt. (Ikke kopier mappen, bare mappene og filene som er inne i den. )
6
skrive filene til CD. . Denne prosessen vil ta flere minutter å fullføre, opp til en time eller så, avhengig av hvor raskt du skriver på CD.
7.
Ta CD ut av datamaskinen en gang det brennende prosessen er fullført.

Tips og advarsler


  • Brenn CD i sakte fart, slik som 2x eller 4x, i stedet for 8x, 16x eller 32x for å unngå å ødelegge dataene. Du bør også kontrollere dataene på CD ved hjelp av for Kontroller data etter Burning funksjon som er innebygd i din CD-brenner-programmet.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011