Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Windows 3.1 vedlikehold

Postet av : Valon Istrefi

Windows 3. 1 er en av tidligste Microsoft operativsystemer som hadde bred offentlig bruk. Windows 3. 1 er lang utdatert nå, men det er fortsatt et par folk for et par grunner som ønsker å benytte seg av dette operativsystemet. Vedlikehold for dette operativsystemet har mer å gjøre med å holde systemet rent heller enn med nedlastninger

Vedlikehold

Microsoft hadde ikke nedlastbare patcher eller oppdateringspakker da Windows 3. 1 kom ut slik den gjorde for senere versjoner av Windows. Uansett, vil disse typer oppdateringer være lang fjernet fra Microsofts nettsider. Du kan se rundt på Internett for odde spesialitet nettsteder for programmer som er små nok og har muligheten til å kjøre på Windows 3. 1. De fleste av vedlikeholdet du kan gjøre for å holde dette gamle OS kjører godt, er å holde i å laste ned eller installere mange programmer. Windows 3. 1 er så lite at det kanskje være best å bare tidvis installere hele operativsystemet. Dette vil rydde ting opp, og ofte er den enkleste løsningen. Den eneste andre jevnlig vedlikehold vil være å kjøre defrag og plate sjekk på jevnlig basis.

Oppgradering

Det eneste grunner til å bruke Windows 3. 1 er hvis du har en veldig gammel maskin og har ikke råd til eller er for sta å oppgradere. Den eneste andre muligheten er at du bare trenger noe svært lite som Windows 3. 1 til å gjøre en enkel oppgave, og ikke ta opp mye plass eller ressurser. I nisje applikasjoner Windows 3. 1 er fint hvis den gjør jobben. Men, kanskje ved hjelp av én av variantene av Linux operativsystemer gjør jobben like godt og være enklere å oppdatere og vedlikeholde. Annet enn nisje søknader vil det mest sannsynlig bli enklere og mer kostnadseffektivt å oppgradere til et annet operativsystem, selv om det fortsatt er en utdatert versjon av Windows som Windows 95.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011