Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre virtuelt minne i xp

Postet av : Charlotte Wannberg

Hvis du ikke har nok RAM i maskinen for å tilfredsstille behovene til programmene dine, vil Windows automatisk overfører sjelden tilgang til data lagret i RAM-en til harddisken er virtuelt minne eller "side-fil. " Når Windows trenger for å få tilgang til data som er lagret på harddisken, vil den lese at data tilbake i minnet. Betydningen av dette er at RAM er mye raskere enn en harddisk, og tilgang til virtuelle minnet eller siden filen som skader datamaskinens hastighet

trenger Du:
En datamaskin som kjører Mac OS X.
Fluid.
En flott ikon.


en.
Access System Properties ved å klikke på "Start"-menyen, og deretter høyreklikke på "Min datamaskin". En pop-up meny vises. Velg den nederste alternativet, "Egenskaper". Din System Properties vinduet vil vises.
To.
Klikk på "Avansert" fanen, og trykk deretter på "Settings"-knappen under Performance delen. The Performance Options vil vises.
Tre.
Velg det neste "Avansert" fanen på Performance skjermbildet Alternativer. Når du er der, klikk på "Endre" knappen under Virtuelt minne.
Fire.
Forstå det virtuelle minnet. På Virtual Memory vinduet, er "opprinnelig størrelse" det minimum av harddiskplass Windows vil bevilge til virtuelt minne hele tiden. Den "høyeste størrelse" er den største størrelsen som Windows gjør at det virtuelle minnet til å vokse. Hvis du setter denne innstillingen for lavt og Windows krever mer virtuelt minne enn det maksimale, vil Windows trolig krasje eller fryses, og du må starte. Derfor anbefales det at du velger-eller holde utvalget som-"System administrerte størrelse. " Ved å la Windows for å administrere det virtuelle minnet, vil Windows øke og minske størrelsen på det virtuelle minnet etter behov. Det anbefales ikke under noen omstendigheter for å velge "Ingen sidevekslingsfil. "
Fem.
Endre innstillinger for virtuelt minne. På Virtual Memory skjermen, kan du endre på det virtuelle minnet. Når du har gjort innstillingene, klikker du på "Set" knappen.

Tips og advarsler


 • Legge fysisk RAM til datamaskinen reduseres Windows 'avhengighet av virtuelt minne . Hvis datamaskinen ofte trenger tilgang til det virtuelle minnet, vil den kjøre raskere med mer fysisk RAM.
 • Ikke velg "Ingen sidevekslingsfil. "
  Previous:nothing
  Next:hvor å endre en velkomst side
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011