Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere windows xp hjem til profesjonelle

Postet av : Magnus Ekblad

Hvis du har Microsoft Windows XP Home Edition installert på datamaskinen, og bestemmer deg for at du vil installere XP Professional Edition, det er en enkel oppgradering prosedyre som vil la deg beholde data og innstillinger samtidig utfører oppgraderingen. Før du utfører denne prosessen, er det best å ta en fullstendig sikkerhetskopi av dine data, bare i tilfelle noe går galt under oppgraderingen. Men når du er ferdig, vil du har konvertert din kopi av Windows XP Home til XP Professional.

Du trenger:
Backup media
. Windows XP Professional CD.
Windows XP Professional CD-nøkkel.


en.
Sikkerhetskopier alle dine filer og data som du vil lagre på backup medier, for eksempel en ekstern harddisk eller en serie av DVDer. Denne prosessen kan ta alt fra noen minutter til flere timer, avhengig av hvor mye data du har på datamaskinen din.
To.
Ta backup media fra datamaskinen.

3.
Sett inn Windows XP Professional-CD i datamaskinens CD-skuffen, og vente på at installasjonen skal vises. Hvis vinduet ikke vises automatisk, åpner du Windows Utforsker (trykk Start, og deretter gå til Alle programmer), bla til CD og dobbel-klikk på filen setup. exe.
Fire.

Velg Installer Windows XP alternativet, deretter velger Oppgrader fra menyen.
fem.
Datamaskinen vil fortsette gjennom automatiserte oppgraderingsprosessen. Du vil bli bedt om å oppgi Windows XP Professional CD-tasten under denne prosessen. Når oppgraderingen er ferdig (vanligvis 1 til 2 timer i gjennomsnitt), vil du bli bedt om å stille klokken på datamaskinen, og til å velge andre personlige valg.
6.
Høyreklikk på "Min Datamaskin" og se på informasjonen fra datamaskinen fanen for å bekrefte at Windows XP Professional er vist som det installerte operativsystemet.

Tips og advarsler


 • Hvis datamaskinen din har noe spyware, virus eller annen skadelig programvare på det når du utfører en oppgradering, kan det hende operativsystemet ubrukelig. For å holde dette skjer, kjøre en virus og malware scan av din PC før du oppgraderer.
 • Noen ganger kan en oppgradering prosedyre fra Windows XP Home Edition til XP Professional Edition forlater en datamaskin med kun delvis funksjonalitet. Dette kan skje hvis det er mange programmer installert, eller hvis det er noe med XP Home operativsystem som er feilkonfigurert. Hvis oppgraderingen ikke virker som forventet, prøve en reinstallasjon.
 • Bruk en nedlastet eller lånt versjon av Windows er ulovlig.
  Previous:nothing
  Next:hvor å endre virtuelt minne i xp
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011