Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du konfigurerer Windows XP Professional som en server

Postet av : Annika Hultén

Selv om Windows XP Professional ikke er designet for å være en server, kan den konfigureres til å operere med noen av de grunnleggende og mellomliggende evner som en Windows Server-operativsystemet besitter, for eksempel fildeling med tillatelser og kjører en web-server via IIS (Internet Information Server). Denne trinn-for-steg informasjon vil hjelpe deg å gjøre Windows XP Professional operativsystem inn i en svært farbar server operativsystem

Du trenger:.
XP Professional CD

Set opp. IIS


en.
Sett inn XP Professional-CDen i datamaskinen din.
to.
Åpne kontrollpanelet, gå til Legg til /fjern programmer, og velg alternativet for å Legg til /fjern Windows komponenter.
tre.
Merk av i boksen ved siden av Internet Information Services, og klikk "OK. " IIS vil deretter installere. Når den er installert, kan du få tilgang til interne serveren via nettsiden http://127. 0. 0. 1 eller http://localhost.
Fire.
Å sette opp nettstedets sider, plass ditt nettsted filer i standard web-mappen, som ligger på C: \ Inetpub \ wwwroot.
fem.
å starte eller stoppe IIS når du har plassert ditt nettsted filene, åpne Kontrollpanel, og finn Internet Information Services-ikonet. Åpne den, høyreklikk på "Default Web Site", og klikk "Start" eller "Stop".

Sett opp fildeling


en.
Bestem hvilke brukere du vil ha tilgang til filer på Windows XP-maskin.
to.
Åpne Kontrollpanel og velg Brukere delen. Legg til brukere til denne delen, sammen med de rettigheter du vil at de skal ha og deres utpekte passord.
tre.
Be brukerne koble til serveren med serverens IP-adresse eller ved å finne den på den lokale Windows-nettverk. De har også tilgang av serveren navn, ved å skrive "//Servernavn" inn i adressefeltet i Windows Utforsker.

Tips og advarsler


 • Windows XP Professional er ikke ment å fungere som en server, og selv om det ikke har evnen til å gjøre det, er det i en begrenset kapasitet bare. Du er begrenset til 10 brukere som du kan sette opp for fildeling, og det har ikke noen av de virksomhetskritiske server evner som gjør at serverne til å være på nett i flere måneder av gangen uten en omstart. Hvis du trenger å drive en server i en bedrift eller profesjonelle miljø, anbefales det at du bruker et operativsystem som er bygget for å utføre oppgaver server.
  Previous:nothing
  Next:hvordan sette opp en linux dedikert server
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011