Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan kan jeg sjekke hvilket grafikkort jeg bruker?

Postet av : Jeanette Morales

Å vite hvilken type grafikkort som er installert på datamaskinen din kan være viktig avhengig av hva du gjør med den. For eksempel, mange moderne 3D-spill har bratte systemkrav som skjermkortet må oppfylle for at du skal kunne spille spillet. Når du vet modellen på grafikkortet som er installert, kan du se på spesifikasjonene opp og finne ut om datamaskinen oppfyller spesifikasjonene er nødvendig for et spill eller program, og avgjøre om du trenger å oppgradere.
en.
Klikk rundskriv Windows-logoen eller "Start"-knappen i nedre venstre hjørne av skrivebordet, og velg deretter "Control Panel".
to.
Dobbeltklikk på "Device Manager" hvis datamaskinen har Windows 7 eller Vista installert. Hvis datamaskinen har Windows XP installert, dobbeltklikker du "System", og klikk deretter "Maskinvare"-kategorien og "Device Manager"-knappen. Hvis ikonet du trenger å dobbeltklikke ikke vises, klikker du på "Vis etter: Små ikoner" i Windows 7, "Classic View" i Windows Vista eller "Bytt til klassisk visning" i Windows XP.
tre.
Dobbeltklikk på "Skjermkort" kategori i device manager til å utvide den. Når kategorien utvides, er grafikkortet er installert i datamaskinen din vises. Enkelte maskiner kan ha flere skjermkort installeres ved hjelp av nVidia's SLI eller ATIs Crossfire-teknologi. I dette tilfellet, både video kortene er de samme, og datamaskinen bruker begge samtidig.

Tips og advarsler


  • Skriv inn navnet på grafikk-kortet eller adapter ( f. eks "NVIDIA GeForce Go 7400") i en Web søkemotor for å finne ressurser og spesifikasjoner for dette kortet.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011