Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter du et operativsystem i Windows XP

Postet av : Stefan Svensson

Et operativsystem, men som samtidig er en stor samling av filer, er mer enn bare filer. Et operativsystem er gjennomgripende, setter alle filene over på harddisken og lagre og endre filer gjennom hele datamaskinen. Etter hvert som du legger til flere programmer til en datamaskin, kan de stadig påvirke din harddisk. På grunn av kompleksiteten i operativsystemet, kan du ikke bare slette den uten å miste andre filer du ikke vil slette. Du kan slette et operativsystem i Windows XP som er på en annen harddisk eller partisjon, men du kan ikke slette operativsystemet du bruker.
en.
Start Windows XP og vente på datamaskinen din for å være helt oppstartet. Høyreklikk på "Start"-knappen og velg "Utforsk" for å gå inn i Windows Utforsker.
To.
Klikk på stasjonen eller partisjonen som inneholder de andre driftsinntekter system. Find alle operativsystemet filene. Vanligvis filene vil være under Windows-katalogen eller katalogen som har operativsystemet navn. Vær nøye med å sørge for at du ser på riktig stasjon og mappe og ikke systemet stasjonen eller mappen du bruker for øyeblikket. Den største harddisk med Windows XP vil bli oppført som Windows, og du bør ikke slette disse filene fordi det vil deaktivere operativsystemet, men ikke helt slette den.
Tre.
Velg alle filene og mappene og klikker på "Delete"-tasten. Det kan være lurt å formatere stasjonen ved å høyreklikke på stasjonen og velge "Format". Uten formatering, vil du sannsynligvis ikke få alle filene. Formatering, men sletter alt.
Fire.
Gå inn boot. ini-filen og velge operativsystemet du allerede slettet og slette linjen viser til operativsystemet. For å få tilgang til filen, høyreklikke på "Min Datamaskin" og velg "Properties". Velg fanen Avansert og deretter "Innstillinger" under "Oppstart og gjenoppretting. " Klikk muligheten til å redigere oppstart filen.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011