Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er de ulike typene av microsoft vinduet kontroller?

Postet av : Magnus Ekblad

Microsoft's linje med Windows operativsystem er en viktig del av millioner av personlige datamaskiner, som gir brukere tilgang til programmer via Windows grafiske brukergrensesnittet. grensesnitt. Windows har en rekke funksjoner, blant annet vindu kontroller, som er pop-up vinduer i programmer som gir brukerne en rekke kontroller og valg.

Knapper

Flere annet vindu kontroller tar form av knapper som tillater brukere å lage et utvalg blant flere alternativer, eller skriv en bekreftelse ved å klikke "OK. "Det mest grunnleggende kontroll av denne typen er kjent som en knapp, mens Verktøylinjer er mer komplekse knappen kontroller med flere alternativer.

Video og bilder

En annen type vindu kontroll vises video i et eget vindu. Kontroller kjent som Animasjoner vise AVI (Audio-Video Interleaved) klipp, mens Image Lister bare vise en serie stillbilder. Statiske Controls er vinduet kontroller som viser bilder, video eller tekst, men krever ingen innspill eller respons fra brukeren.

Tekst

Noen vindu kontroller vises for brukeren å lese ytterligere informasjon eller velge et element fra en lengre liste med valg. ComboBox og Liste vindu kontroller gir en tekst liste, mens ComboBoxEx kontroller legge bilder til i listen elementer. Rediger kontroller inkluderer en plass for brukeren å skrive inn eller lime inn tekst og inkluderer opsjoner for å redigere teksten før du sender den. Se liste kontroller er også tekst-basert, men gi brukeren flere muligheter for bestilling eller legge til og fjerne elementer fra listen. Rich Edit kontrollene gir brukerne enda flere alternativer for formatering av tekst. Til slutt, Tree View kontroller liste en hierarkisk liste over tekstelementer.

Kalendere

Window kontroller kan også tjene som kalendere. A Dato og klokkeslett Picker er et vindu kontroll som lar brukerne velge en dato fra en liste eller kalender matrise (kjent som en måned kalender kontroll).

Navigation

Navigasjon vindu kontroller kan styre brukerne måten informasjon vises innenfor vinduet. De omfatter Bla Barer, Flat rullefelt, Header Controls, personsøkere, Eiendom Ark, armeringsjern, Tab Controls, Trackbars og Opp-Ned Controls.

Hurtigtaster

Hurtigtaster er en annen form for vinduet kontroll. De består av en serie med tastetrykk, enten i rekkefølge eller samtidig, som gir brukeren tilgang til avanserte kommandoer uten å måtte gå gjennom en lang meny.

Nettverk

Window kontroller kan også hjelpe med datanettverk. IP-adresse Controls tillate brukere å skrive inn en IP-adresse i et standard format for å koble til et nettverk, for eksempel Internett.

Status

Status vindu kontroller gir brukerne informasjon om et program drift eller fremdrift. De omfatter Status kontroller, som kan vises på bunnen av et eksisterende vindu og Progress barer. Tooltip kontroller er små vinduer som popper opp når brukeren svever markøren over et element, noe som gir ytterligere informasjon om dette elementet.

Previous:nothing
Next:hvordan finne et dll
Anbefalte artikler

Copyright © 2011