Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan brenne en mac boot disk

Postet av : Charlotte Wannberg

Disk Utility er en av de mest under-verdsatt verktøy i Mac OS X-operativsystemet, rapporterer Ted Landau av Macworld. En av Disk Utility er ofte oversett funksjonene er muligheten til å lage en oppstartbar kopi av en plate, som OS X Install DVD. Som Landau påpeker, hvis OS X Install DVD er en dual-layer plate, må du ha en dual-layer DVD-brenner. Mac OS X 10. 5 og senere Install DVD bruke en dual-layer plate
en.
Åpne "Programmer"-mappen, åpne "Utilities"-mappen og åpne "Disk Utility. "
2 .
Legg Mac OS X Install DVD i den optiske stasjonen. Klikk på DVD i ruten til venstre i vinduet.
Tre.
Gå til "Fil"-menyen, marker "New" og velg "Disk Image Fra Mac OS X Install DVD. " Velg hvor Disk Utility skal lagre bildet i "Lagre" i dialogboksen.
Fire.
Juster "Image Format" til "DVD /CD Master. "Klikk" Save ".
Fem.
Gå til" Bilder "-menyen etter at diskfilen er ferdig, og velg" Burn. "Klikk på disk image-filen og klikk" Burn. "Den originale installasjons-DVDen vil løse ut slik at du kan sette inn en blank DVD. Burning vil starte automatisk.

Tips og advarsler


  • Se om du har en dual-layer DVD-brenneren i Mac ved å gå til "Apple"-menyen og velge "Om denne maskinen. " Klikk "Mer info"-knappen og velg "Disc Burning. " Ved siden av "DVD-Skriv," se etter elementet "-R DL. "Dette viser at du har en dual-layer DVD-brenner.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011