Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du backup av windows xp-systemet

Postet av : Annika Hultén

Å miste alle eller noen av data er et mareritt som hver datamaskin brukeren har potensial til å oppleve. Windows XP har et verktøy for sikkerhetskopiering innebygd for å hindre en slik hendelse. Du må imidlertid bruke den på en jevnlig basis for å sikre at alle dine data er beskyttet og kan gjenopprettes på systemet ditt. Når du har opprettet din backup, for maksimal beskyttelse, lagre backup på et annet sted fra datamaskinen
1

Klikk "Start", "Alle programmer," "Tilbehør", "System Tools" og "Backup. "
To.
Klikk" Next "på" Backup eller Restore "velkommen siden.
Tre.
Velg" Back opp filer og innstillinger "og klikk" Next ".
fire.
Velg" All informasjon på denne datamaskinen "og klikk" Neste. "Velg mediet du ønsker å lagre backup på, som vil typisk være en ekstern harddisk eller skrivbare DVDer. Skriv inn et navn for sikkerhetskopien og klikk på "Next".
fem.
Kontroller at all informasjon er korrekt i "Fullfører Backup"-vinduet og Klikk "Finish. " På dette punktet sikkerhetskopieringen starter. Dette kan ta flere timer, avhengig av hvor mye data du har og ditt platen lese og skrive hastighet.

Tips og advarsler


 • Når du navngir sikkerhetskopien, er det alltid klokt å nevne det med en dato slik at du vet nøyaktig når sikkerhetskopien ble opprettet, i tilfelle du har opprettet mer enn én backup eller i tilfelle du regelmessig oppretter en sikkerhetskopi.
 • Vurder å opprette en sikkerhetskopi på regelmessig, for eksempel ukentlig eller månedlig. På et minimum, sikkerhetskopiere "Mine dokumenter"-mappen og innstillinger.
 • Hvis du sikkerhetskopierer datamaskinen regelmessig, kan du bruke verktøyet for sikkerhetskopiering er "Inkrementell Mode" ved å klikke på "Avansert" knappen før du begynner med backup. Denne modusen vil bare sikkerhetskopiere filer som er nye eller endret siden forrige backup. Dette kan spare deg for mye tid og lagringsplass.
  Previous:nothing
  Next:hvordan finne et ms windows tast på en cd
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011