Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter Internet Explorer-ikonet på skrivebordet windows xp

Postet av : Valon Istrefi

Internet Explorer (IE) er en integrert nettleser for Microsoft's Windows XP-operativsystemet. IE er avgjørende for de fleste oppgaver på nettet, som å sjekke webmail, lese nyheter, og betaler online regninger. IE er lett tilgjengelig ved å klikke på symbolet, uansett hvor den ligger. Klikke på ikonet på Windows-skrivebordet er en av de raskeste måtene å få tilgang til IE. Hvis ikonet har forsvunnet fra skrivebordet, har Microsoft laget en prosess for å gjenopprette det
en.
Høyreklikk på en tom del av Windows-skrivebordet og velg "New" i pop-up menyen. Vent på en tilstøtende undermeny til pop åpne og velg "Shortcut. " En dialogboks merket "Lag snarvei" åpnes. Klikk på "Browse"-knappen i dialogboksen, åpner en ny boks merket "Bla etter mappe. "
To.
Naviger til "Internet Explorer" programfil. Klikk på "+" tegn for å utvide "Min datamaskin," the "(C:)" drive-mappen, "Program Files" og "Internet Explorer. "
Tre.
Bla gjennom listen over filer i "Internet Explorer"-mappen og klikk på "iexplore. " Pass på at det ikke finnes flere utvidelser, for eksempel ". Exe" eller ". DLL. " Den IE filen vil også vises ved siden av ikonet, som ser ut som en liten bokstav "e" med en gyllen linje striper over det.
Fire.
Klikk "OK"-knappen i "Bla etter mappe" og pek med musen tilbake til "Lag snarvei" boksen.
fem.
Kontroller at banen til plasseringen av IE-ikonet er fylt ut i "Opprette Shortcut "dialogboksen, banen vil vises i feltet" Skriv inn plasseringen til elementet. "Klikk" Next "-knappen.
6.
Type" Internet Explorer "i tekstfeltet merket" Skriv inn et navn på denne snarveien. "Klikk på" Finish "-knappen.

7.
Kontroller at IE-ikonet er plassert på skrivebordet i Windows.

Tips og advarsler


 • Dra og slipp IE-ikonet på skrivebordet ditt hvis du finner den på Start eller Alle programmer menyer.
  Previous:nothing
  Next:hvordan du formaterer en disk med FAT16
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011