Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan finne et dll

Postet av : Charlotte Wannberg

DLL-filer er filer som inneholder programmering instruksjoner som kan hentes ut og endres med mer enn ett program. Den DLL står for biblioteket for dynamiske koblinger. Ideen bak DLL-filer er et sentralt begrep for hvordan Windows-operativsystemet kjører. Når en DLL-fil blir skadet eller mangler, fører det til programmer på systemet ditt til å ikke publisere effektivt. Finne en DLL-fil kan hjelpe en bruker reparere slike problemer

Du trenger:. .
Computer
Windows-operativsystemet.

Søker etter en DLL-fil


en.
Bruk musen til å åpne «Start»-menyen i nedre venstre hjørne av skjermen. Klikk på det en gang med venstre museknapp. Menyen skal vises over start ikonet.
To.
Start et søk. I Windows XP eller tidligere, velger du "Søk" fra Start-menyen. I Windows Vista, det er et sted å skrive inn et søkeord rett i bunnen av Start-menyen.
Tre.
Skriv inn navnet på filen du leter etter. Ta med filtypen av DLL ved å skrive inn filnavnet, deretter en periode, og deretter DLL.
fire.
Velg "Alle filer og mapper" hvis du bruker Windows XP eller tidligere. Trykk deretter "Søk" knappen. Hvis du bruker Vista, bare utføre søket ved å trykke på Enter-knappen.
Fem.
Undersøk resultatet. Hvis det ikke er noen filer som er funnet, så DLL mangler. Bruk Internett til å prøve å finne en erstatning fil, eller installere programmet fra den opprinnelige CD-ROM. Hvis filen blir funnet, så kan det være ødelagt. Installer programmet, slik at filen kan erstattes.

Tips og advarsler


  • Søkefunksjonen kan brukes til å finne andre filer i tillegg. Bruk den til å finne personlige dokumenter, musikk eller fotografier.
  • DLL-filer er kritisk til datamaskinens ytelse. Pass på at du vet hva du gjør når du feilsøker disse filene.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011