Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

fakta om doble vinduer

Postet av : Valon Istrefi

Doble vinduer er prosessen der en glassrute er dannet av to biter av glass som er atskilt med en tynn mellomrom for luft eller gass. En tørking agent sikrer at ingen fuktighet er tilstede inne i enheten før den er forseglet lufttett. Den innestengte luften fungerer som et isolerende lag, og hindrer varmetap. Doble vinduer er også kalt dobbelt glass enheter, isolert isolerglass og isolert glass enheter

Vurdering

. Isolert eller doble vinduer har R-rating som betegner deres energieffektivitet. Windows med høyere R-rating er mer effektiv mot varme og energitap. Ifølge "Inspeksjon et hus," single-panelet vinduer vanligvis har en R-rating på 0. 89, mens isolerte vinduer har R-rating mellom 3 og 5.

Window komponenter

De materialene som brukes til å lage vinduskarmen påvirker varmekonduktivitet ytelsen av vinduet. Doble vinduet rammer er laget av vinyl, tre, glassfiber og aluminium. Mellomlegg laget av aluminium, rustfritt stål, gummi, skum og plast skille de to glassruter. Plassen mellom de to lagene med glass innehar ulike typer gasser, herunder inerte gasser som krypton eller argon og rimelige luft. Avstanden mellom de to lagene er mellom 5 /8 "og 3 /4 tommers.

Store høyder /Oppriss

Dobbel-vinduer glass i store høyder krever en pust i bakken rør installert i vinduet, uten noe som glasset er egnet til å bryte på grunn av trykkforskjellen.

Typer av doble glass

Det finnes mange typer av doble vinduer tilgjengelig, inkludert operable casements, single-hang vinduer, doble-hang vinduer, fortelt vinduer, fast bilde vinduer, drivhus vinduer, åttekant og runde vinduer, vinklet gavl vinduer, seilfly, buede vinduer og karnapper.

Bruker og fordeler

Doble vinduer brukes i leiligheter, boliger, kontorer, industri komplekser, næringsbygg, platestudio og andre. Ifølge «Bygg og Home Repair teknikker Enkelt forklart," isolert eller doble vinduer reduserer varmetapet betraktelig. Varmen mistet fra en dobbel-glass vindu er nesten halvparten at tapt fra ett glass vindu. Doble vinduer hindrer dannelse av frost og kondens på overflaten av glass om vinteren. Doble vinduer gir ekstra sikkerhet siden doble vinduer er tøffere enn single-panelet vinduer og derfor er vanskeligere å trenge gjennom, og de reduserer fuktighet og gi større lydisolasjon.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011