Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hjelpefunksjoner i windows xp

Postet av : Annika Hultén

Syn, hørsel og mobilitet restriksjoner kan noen ganger begrense en persons evne til å bruke en datamaskin. Med Windows XP, har Microsoft tatt skritt for å sikre at flere personer med funksjonshemninger eller fysiske begrensninger er i stand til å få tilgang til operativsystemets funksjoner. Takket være flere hjelpemidler funksjoner, kan Windows XP-brukere tilpasse sin datamaskin opplevelse for enklere bruk

Mobilitet Valg

Windows XP har flere hjelpefunksjoner verktøy som lar brukere med begrenset bevegelighet til å bruke deres produkter enkelt. For eksempel kan hastigheten er nødvendig for en dobbel-klikk-handlinger på musen bli redusert for de med begrenset motorikk. Den Trege alternativet tillater brukere å trykke på én tast om gangen for multi-tastekombinasjoner, for eksempel CTRL + C for kopier og CTRL + ALT + DEL for å åpne Oppgavebehandling.

Display Options

De med nedsatt syn kan gjøre flere justeringer i Windows XP for å øke lesbarheten på skjermen. Elementer på skrivebordet og standard tekst kan både økes i størrelse for bedre synlighet. Dessuten er Microsoft Forstørrer tilgjengelig for å utvide enkelte områder av skjermen.

Sound Options

I Windows XP, kan en rekke tekniske hjelpemidler lyd alternativer være nyttig for de med syn eller hørsel vanskeligheter. Høres Ordninger kan varsle brukerne når bestemte systemet hendelser oppstår. Tekst-til-tale er et spesielt program som lar tekst på skjermen for å bli lest høyt av datamaskinen.

Tilpassing

Windows XP-brukere kan bruke Accessibility Wizard til å sette opp sin tekniske hjelpemidler opsjoner i henhold til deres behov . Veiviseren lar brukerne sette alternativene etter sine personlige begrensninger (for eksempel hørselsvansker eller blindhet) eller de kan manuelt velge hvilke alternativer som de trenger for enklere bruk. Disse tilpasningene kan også bare brukes på bestemte brukerkontoer etter behov.

Innovasjon

Da Windows XP ble først utgitt i 2001, erklærte Microsoft Corp det mest tilgjengelige Microsoft operativsystem fram til den tid. Selskapet konsultert flere rådgivere i å velge hvilke hjelpemidler verktøy var nødvendig. Faktisk, roste den amerikanske Council of the Blind lanseringen av Windows XP for sin integrasjon av verktøy for uførhet tilgang.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011