Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvilke filer skal jeg spare før du installerer windows xp?

Postet av : P-O Lennartsson

Når du installerer noen operativsystem, risikerer du å miste viktige data og filer som ikke kan erstattes gang tapt. Det er derfor det er viktig å sikkerhetskopiere dataene dine ved å lagre den til en ekstern harddisk, blanke plater, eller en annen minneenhet. Det finnes en rekke filer du bør spare før du installerer Windows XP.

Bilder og bilder

Bilder og bildefiler lastet opp til din datamaskin fra et digitalt kamera eller lastes ned fra Internett kan holde svært viktige minner og er vanskelig å erstatte en gang slettet. Felles bildefilformater omfatter. JPG,. GIF,. BMP,. PSD,. TIF, og. PNG.

Dokumenter

Dokumenter som papirer for skolen, finansiell informasjon, og åndsverk er vanligvis små i filstørrelse , men representerer en stor mengde arbeid som bør sikkerhetskopieres til enhver tid. Noen som gjør mesteparten av sin bank, skatt, og annet arbeid på nettet bør sørge for å sikkerhetskopiere disse dokumentene slik at de ikke mister viktig informasjon eller deres portefølje. Felles dokument filformater inkluderer. DOC,. DOCX,. RTF,. MSG,. WPD, og. WPS.

Musikk og videoer

Mens musikken og videoene du har lastet ned fra Internett kan erstattes, laget musikk og hjemmevideoer lastet opp til din datamaskin er litt vanskeligere å bringe tilbake hvis den mistes under en Windows XP installere. Vanligste lydformatene er. MP3,. AAC,. MPA,. WAV, og. WMA. Vanlige videoformater omfatter. AVI,. MOV,. MP4,. MPG og. WMV.

Andre filer

Noen filer ikke passer noen av de ovennevnte kriteriene, men fortsatt holder noen betydning for deg. Installer filer for et program du liker (. EXE), for eksempel, kan være vanskelig å finne en gang tapte. Sørg for å gi maskinen et godt løp gjennom før du installerer Windows XP. Sjekk og dobbelt-sjekk, akkurat som du ville om å flytte fra ett hus til et annet.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011