Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre skrivebordsbakgrunnen på min Pentium 3

Postet av : Jeanette Morales

Hvis du har en datamaskin med en Pentium 3-prosessor, er du mer enn sannsynlig kjøre ett av tre operativsystemer: Windows XP, Windows ME eller Windows 98. Trinnene for å endre skrivebordsbakgrunnen for hvert operativsystem er identiske og svært enkle

Du trenger:. . .
Datamaskin med Pentium 3 prosessor


en
Høyreklikk på skrivebordet og klikk "Egenskaper".
to.
Klikk på "Bakgrunn"-fanen øverst i vinduet. Windows XP-brukere klikker på fanen merket "Desktop. "
Tre.
Bla gjennom listen til venstre for å forhåndsvise Windows bakgrunn. Klikk på" Browse "til venstre hvis du ønsker å bruke ditt eget bilde for bakgrunnen. Naviger til bildet du ønsker å bruke i filen nettleservinduet som åpnes. Når du har funnet bildet, klikk på den for å velge den og klikk "Åpne".
fire.
Velg "Tile", "Center" eller "Stretch" fra rullegardinmenyen som ligger under "Browse"-knappen. "Tile" vil forlate bildet valgte normal størrelse, og vil vise flere kopier av bildet til å fylle hele skrivebordet. "Stretch" vil forstørre bildet slik at det fyller hele skrivebordet, men hvis bildet er mindre enn skrivebordet, vil den vises forvrengt. "Center" vil ikke endre størrelsen på bildet, og vil vise bare ett eksemplar som vil være sentrert på skrivebordet ditt.
Fem.
Klikk "Apply" for å vise endringene og klikk "OK" for å lagre endringene og gå tilbake til skrivebordet.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011