Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne snarveien pilene i windows xp

Postet av : Jan-Olof Stoor

I Windows, er en snarvei et ikon som kan være dobbelt-klikket på for å starte et program som er lagret et annet sted på harddisken din. Når en ny snarvei er opprettet i Windows XP, er en pil plasseres over snarveisikonet å fortelle deg at ikonet ikke representerer selve programmet, men snarere en snarvei til programmet. Imidlertid kan noen ikke liker utseende som snarveien pilen låner til ikonet. Av denne grunn, finnes muligheten til å fjerne den. Fjern pilene fra snarvei ikoner bruke Tweak UI, et gratis program fra Microsoft.
en
Bla til Microsoft nedlastingssiden for Tweak UI ved å bruke linken i "Ressurser" i denne artikkelen. Bla ned til den blå "TweakUI. exe" last ned linken og klikk på den. Lagre filen på skrivebordet ditt.
To.
Start filen "TweakUiPowertoySetup. exe" på skrivebordet, og følg deretter instruksjonene for å installere verktøyet på maskinen din.

3.
Klikk "Start"-knappen, gå deretter til "Alle programmer," "PowerToys for Windows XP" og "Tweak UI" for å starte programmet.
fire.
Klikk plusstegnet ved siden av "Explorer" på venstre side av skjermen for å utvide catory, klikk deretter på "Shortcut. "
fem.
Vi snakker alternativknappen "Ingen" under "Shortcut Overlay. "
6.
Klikk "OK. " Pilen er fjernet fra alle snarvei ikoner umiddelbart.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011