Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å forby dvd brenner i Windows XP Professional

Postet av : Annika Hultén

Windows XP Professional er vanligvis installert av ulike bedrifter og virksomheter på sine bærbare datamaskiner eller datamaskiner som er koblet til et nettverk. Hvis du ikke ønsker å ha muligheten til å brenne data til en DVD på noen av maskinene, kan du blokkere den med en gruppe policy. Du kan forby DVD brenning i Windows XP Professional ved å deaktivere valget i Group Policy Editor
en.
Klikk på Start-knappen og velg "Kjør"-alternativet. Skriv inn "gpedit. msc", og velg deretter "OK"-knappen. Dette vil åpne Group Policy Editor.
To.
Klikk på "+" tegnet ved siden av Administrative Maler-mappen for å utvide mappelisten. Klikk på "+" tegnet ved siden av Windows-komponenter mappen og velg Windows Utforsker-mappen.
Tre.
Bla nedover i listen til høyre panel og finn alternativet for "Fjern CD Burning funksjoner. "
fire.
Høyreklikk på navnet og velg" Egenskaper "fra kontekstmenyen. Alternativt kan du dobbeltklikke på navnet for å vise vinduet Egenskaper.
fem.
Velg alternativet for "Enabled" og deretter på "Apply"-knappen for å lagre endringen. Dette vil forhindre at brukeren av datamaskinen fra å bruke DVD-stasjonen til å brenne data til en plate.
6.
Klikk "OK"-knappen for å lukke dialogboksen Egenskaper.

Tips og advarsler


 • Group Policy Editor brukes på samme måte for Windows Vista som for Windows XP Professional.
 • Endring av group policy vil deaktivere DVD brenner alternativet for alle datamaskinene som er koblet i et nettverk.
  Previous:nothing
  Next:windows xp home edition ulemper
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011