Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å øke hastigheten på Windows XP SP3

Postet av : Jonathan Nyberg

Det er mange grunner til at en datamaskin kan sakte ned. Det kan skje på grunn av en maskinvarefeil eller fordi det er overoppheting. I noen tilfeller er problemet brukerfeil. Imidlertid er det vanligste og mest lett behandles årsaken til datamaskinen avmatning bare fra alder og normal bruk. Du kan øke hastigheten på Windows XP med programvare som følger med operativsystemet

Kjør Diskopprydding


en.
Klikk "Start" og "Min datamaskin".
to.
Høyreklikk den største harddisken, som vanligvis er "C. " Velg "Egenskaper" fra menyen.
Tre.
Klikk på "Diskopprydding". Det kan ta noen minutter å skanne datamaskinen, hvor statuslinjen ikke kan flytte. Dette er normalt.
Fire.
Kontroller at alle boksene kontrolleres når presentert med en liste over alternativer, og klikk "OK. " Dette vil også ta noe tid.
Fem.
Start datamaskinen på nytt når prosessen er ferdig.

Defragmenterer du Disk


en.

Lukk alle programmer. Det å defragmentere prosessen vil vanligvis ta en stund, kanskje et par timer, avhengig av størrelsen på harddisken.
To.
Klikk "Start", "Min datamaskin", høyreklikk på harddisken, og klikk "Egenskaper".
tre.
Klikk på "Verktøy" og klikk "Defragmenter. "
fire.

Klikk "Analyze" for å motta en rapport om hvor mye forskjell defragmentering vil gjøre. Hvis du mottar meldingen om at du bør defragmentere volumet, klikk på "Defragmenter. "
Fem.
Start datamaskinen på nytt når defragmentering prosessen er ferdig.

Deaktiver Oppstartsprogrammer


en.
Klikk "Start," klikk "Kjør," type "msconfig" og trykk "Enter".
2.
Klikk på "Startup" fanen. Identifiser eventuelle sikkerhetsprogrammer du har installert (anti-spyware, antivirus, brannmur, etc. ) og sørge for at de er sjekket.
Tre.
Fjern alle andre alternativ og klikker "OK," start deretter datamaskinen.
fire.
Hvis du blir presentert med et varsel om at du byttet oppstart programmene når du kommer til skrivebordet etter at datamaskinen starter på nytt, klikker du muligheten til å deaktivere fremtidige varsler .

Tips og advarsler


 • En annen mulighet for å øke hastigheten på datamaskinen din, er å installere operativsystemet på nytt fra bunnen av. Da dette vil innebære avinstallere Service Pack 3 (og alt annet på datamaskinen), vil prosessen ikke være detaljert i denne artikkelen.
 • Ikke slå av datamaskinen under defragmenteringen. Det kan føre til skade på harddisken din.
  Previous:nothing
  Next:hjelpefunksjoner i windows xp
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011