Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du bruker en recovery cd for vista

Postet av : Stefan Svensson

En Windows Vista recovery plate er en CD eller DVD som tillater brukere å reparere problemer med sin kopi av Windows i løpet av datamaskinens oppstart. Den gjenopprettings-CD eller DVD-en inneholder flere ulike funksjoner som lar brukerne komme fra en rekke hardware-og software problemer. Dessverre er ikke alle datamaskiner satt opp for å få tilgang til Vista-recovery platen mens maskinen starter opp. Det er ikke vanskelig å starte opp fra datamaskinens CD-eller DVD-stasjonen på en en-gang grunnlag av dere trenger å bruke gjenopprettings-CD, det er heller ikke vanskelig å bruke selve platen.

Du trenger:
Windows Vista gjenopprettingsplate
. Ekte Windows Vista fabrikat nøkkel (valgfritt).

starter opp med Recovery Disc


en.
Sett Vista gjenopprettings-CD eller DVD i datamaskinens optiske stasjonen. Start maskinen på nytt.
To.
Vent til første BIOS-skjermen skal vises. Begynn å trykke på tasten indikert å få tilgang til "Boot Menu" eller "Boot Sequence", nøkkelen vil trolig være en av "F" tastene, og vil bli presentert i et format som ligner på "F8=Boot Menu" på BIOS-skjermen . Du må kanskje trykke på tasten flere ganger for at datamaskinen skal registrere de viktigste innspillene, så du bør fortsette å trykke den til datamaskinen piper eller til BIOS-skjermen forsvinner.
Tre.
Finn oppføringen i oppstartsmenyen for stasjonen du har plassert gjenopprettings-CD eller DVD i. Bruk piltastene på tastaturet for å markere stasjonen, og trykk deretter "Enter" tasten for å velge den.
fire.
Trykk en tast når "Trykk en tast for å starte opp fra CD . . . " eller en lignende tekst meldingen vises. Vent mens gjenopprettingsplate støvler og laster sin foreløpige filer.

Bruke Recovery Disc


en.
Velg ditt språk og lokalisering alternativer når Vista recovery platen laster, klikk deretter på "Next".
2.
Klikk på "Reparer datamaskinen" linken. Vent mens gjenopprettingsplate identifiserer operativsystemer du har installert.
Tre.
Velg Windows Vista-installasjonen du vil reparere med gjenopprettings-CD, klikk på "Next"-knappen .
fire.
Velg gjenopprettingsverktøy som du ønsker å bruke fra "Recovery Console" alternativer. "Startup Repair" skal velges dersom din kopi av Vista kan ikke starte. "System Restore" skal være valgt hvis du ønsker å gjenopprette filene dine til et tidligere system gjenopprettingspunkt. "Windows Complete PC Restore" bør velges hvis du vil fullstendig overskrive din kopi av Vista med en ny kopi å fikse korrupte filer eller virus skade. "Windows Memory Diagnostic Tool" skal bli plukket dersom du ønsker å sjekke for minnefeil. "Command Prompt" skal være valgt hvis du ønsker å bruke avanserte kommando-linje funksjoner å reparere operativsystemet. (Se Ressurser for en liste over kommando-linje funksjoner. )
Fem.
Følg instruksjonene på skjermen for å bruke verktøyet som du har valgt. Mesteparten av oppgangen platen verktøyene vil kjøre i stor grad uten at brukeren gjør, men alternativer som for eksempel "Windows Complete PC Restore" vil kreve at du bekrefte datamaskinens innstillinger og å skrive inn Windows Vista-produktnøkkelen. Avhengig av verktøyet som brukes, kan det ta så lite som et par minutter eller så lenge som en time eller mer for å kjøre verktøyet.
Seks.
Fjern Windows Vista gjenopprettingsplate fra datamaskinen og start datamaskinen på verktøyet du velger har kjørt ferdig. Windows Vista skal starte normalt, men hvis du brukte en av de "Restore" verktøy, kan det hende du må installere drivere for nyere maskinvare, eller senere oppdateringer og Service Packs for Vista i seg selv.

Tips og advarsler


  • Bruke "System Restore" eller "Complete PC Restore" verktøy vil overskrive personlige filer lagret på harddisken din. "System Restore" vil overskrive alle filer lagret på stasjonen etter den siste systemgjenopprettingen punktet ble opprettet, mens «Complete PC Restore" vil gjenopprette kopien av Vista til filene som var tilstede da det ble installert. Sikkerhetskopiere alle personlige filer på datamaskinen din før du bruker noen av disse alternativene.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011