Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter Windows XP Professional på datamaskinen min

Postet av : Camilla Näslund

Selv om du kan løse de fleste problemer med Windows XP-operativsystemet ved hjelp av mindre drastiske metoder, det er tider da det beste løpet av handlingen er å gjenopprette datamaskinen til fabrikken nye tilstand og laste operativsystemet fra scratch. For eksempel, hvis maskinen lider av en spesielt stygg virus, eller hvis operativsystemfiler seg selv er korrupte, kan du laste operativsystemet og starte på

Du trenger:. .
Recovery CD
Operativsystem CD.


en.
Finn recovery CD og operativsystem-CDen som fulgte med datamaskinen. Hvis du ikke kan finne CD, kontakte produsenten av datamaskinen.
To.
Sett gjenopprettings-CD i datamaskinens CD-eller DVD-stasjonen. Avslutt og start datamaskinen på nytt. Den PC-en skal starte opp fra CDen automatisk. Hvis den ikke gjør det, slå av maskinen, starte den på nytt og se på "Trykk en tast for å starte opp fra CD" meldingen. Trykk en tast for å tvinge datamaskinen til å starte fra CD.
Tre.
Bekreft at du vil gjenopprette datamaskinen til fabrikken nye tilstand og svar "Ja" når du blir spurt om du vil formatere harddisken.
fire.
Sett inn CDen med operativsystemet når du blir spurt. Skriv inn lisensnøkkelen når du blir bedt -. . Denne lisensen nøkkel skal plasseres på en liten etikett på toppen av maskinen
5
Svar "Yes" på spørsmål når bedt om å starte datamaskinen. La gjenopprettingsprosessen å fullføre, deretter starter og logger deg på datamaskinen din.
6.
Koble til Internett og gå til Windows Update-området (se Resources) til å laste ned og installere alle oppdateringer som er blitt publisert etter datamaskinen ble bygd.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011