Ero WBA ja WBCWBA vs WBC

Maailma nyrkkeily on korkean energia ympäristö, ja pitää urheilun nyrkkeily elossa kuin ammattilaisurheilu on ollut tavoitteena neljästä mukana organisaatiossa, jotka ovat: WBC (World Boxing Council), WBA (World Boxing Association), WBO ( World Boxing Organization), ja IBF (International Boxing Federation). Jokaisella organisaatiolla on sääntöjä ja määräyksiä sekä oman roster mestareita, jotka taistelevat eri painoluokassa.

Myös kunkin organisaation on omat kiistoja ja kyseenalainen päätöksiä. Kuitenkin nyrkkeily on edelleen yksi eniten katsellut ammattilaisurheilussa pay-per-view ja televisio.

'WBA' on lyhenne sanoista 'World Boxing Association', kun taas 'WBC' on lyhyt muoto 'World Boxing neuvoston.' Molemmat organisaatiot ovat sidoksissa nyrkkeily kuin urheilu kanssa ja toteutettava toimia, jotka seuraamus välisiä virallisia otteluita nyrkkeily hävittäjiä ja, samaan aikaan, palkinto nyrkkeily otsikot eri painoluokissa. Molemmat organisaatiot myös miehen ja naisen kilpailijoiden nyrkkeilyotteluita.

Maailman Boxing Association perustettiin 1962 ja tunnettiin aikaisemmin National Boxing Association. Se on vanhin nyrkkeily organisaatio olemassa ja on tunnustettu edelläkävijä keskuudessa muiden organisaatioiden. Kuten World Boxing Council, se on 17 paino luokitusten miesten taistelijoiden ja sama määrä painoluokissa naisille.

Toisaalta kolikon, World Boxing neuvosto perustettiin 14 helmikuu 1963, jonka jälkeen Meksikon presidentti Adolfo Lpez Mateos avulla yhdestätoista maasta, nimittäin; Yhdysvalloissa, Argentiinassa, Iso-Britannia, Ranska, Meksiko, Filippiinit, Panama, Chile, Peru, Venezuela, Brasilia, ja Puerto Rico.

Kuten WBA, se on 17 paino luokitukset miehen nyrkkeilijät vaan on lisäpainoa luokkaan naisille C atomweight jako.

Maailman Boxing neuvosto on ollut paikka innovaation ja maksuja nykyaikainen nyrkkeily. Luettelot kannanottoja:Lyhentäminen Kierrosten välillä 15 kierrosta 12 kierrosta.
Open pisteytys.
Vahingossa foul sääntö.
Pysyvä 8 count.

Organisaatio on ollut tulipalo ristiriitoja johtuu organisaation 's suhde nyrkkeily promoottori Don King ja samaten kantaansa Meksikon taistelijat koska sen alkuperä ja sijainti perustuvat Meksikossa.

Maailman Boxing Association ja World Boxing Council myös jonkin verran erilainen. WBA usein osoittaa Super Champion poikkeustilanteissa, kun WBC on sen roster Diamond Champions (tällä hetkellä on kolme), jonka otsikko on panoksena korkean profiilin väliset ottelut korkean profiilin taistelijoita.

Myös World Boxing Council on nimeämistä emeritus maailmanmestari nykyisten ja vanhojen WBC maailmanmestarit kussakin painoluokassa.

Saat WBA mestari hänen viides tai kuudes otsikko puolustus, otsikko nimeltään 'WBA Super Belt' annetaan usein.

Yhteenveto:

1. WBA ja WBC ovat nyrkkeily organisaatioita mutta eroavat niiden merkitystä. 'WBA' tarkoittaa 'World Boxing Association', kun taas 'WBC' tarkoittaa 'World Boxing Council.'
2. World Boxing Association on edelläkävijä keskuudessa neljä kansainvälistä ja ammattilaisnyrkkeilyyn organisaatioita. Toisaalta, World Boxing neuvoston käyttöön joitakin uudistuksia ja vakiomenettelyjä on nyrkkeily taistella.
3. World Boxing Association on sen Super Champion kun World Boxing Council on sen Diamond Champion.
4. Molemmat organisaatiot ovat 17 Painoluokkien otsikot miesten nyrkkeilijät. Kuitenkin World Boxing Association on 17 otsikot naisille taas World Boxing Council on 18 johtuen sisällyttäminen atomweight jako.