Ero Road Bike ja Triathlon BikeRoad Bike vs Triathlon Bike

Pyöriä on saatavilla eri malleja tarpeen mukaan. Maantiepyörän ja triathlon pyörä kahta erilaista pyörää, jolla on erilainen tarkoitus palvella. Triathlon polkupyörää on suunniteltu suorittamaan triathlon tapahtumia. Triathlon tapahtumia, erittäin nopea vaaditaan lyhyitä matkoja polkupyörää. Maantiepyörät kehitetään pakkaus ratsastus ja 'polkupyörät vain' tapahtumia, joka vaatii pidemmän etäisyyksiä. Nämä kaksi eroavat perus- ja rakenteen.

Triathlon Bike

Triathlon polkupyörää on suunniteltu jyrkkä paikka keskellä bar pyörä. Istuimen putki kulma on noin 80 astetta. Tämä aiheuttaa painon pyöräilijä olevan suunnattu eteenpäin suuntaan ja lievittää kokonais- painetta hamstrings. Tämä kanta on parempi aerodynaaminen mielessä. Se johtuu tästä, että pyöräilijä saavuttaa suurella nopeudella vähemmän aikaan kuin kyynärvarret ovat lepäsi kahvojen (aeroprofiiliputkiin). Putki päälle renkaan triathlon polkupyörää on yleensä lyhyempi.
Triathlon polkupyörää siirtymässä hammaspyörät ovat läsnä lopussa aero bar. Tämä mahdollistaa ratsastaja siirtää pienintäkään vartalon liikkeitä saavuttaa suuremman nopeuden.
Runko on nämä pyörät koostuu folio-muotoinen pyörittämään putkia. Tämä tehdään, jotta voidaan vähentää vetämällä toimiva pyörä väheneminen myllerryksessä kun ilma liikkuu yli pyörän ja myös tehdä pyörä raskaampaa.
Triathlon polkupyörää on pyörät syvä astia, joka parantaa aerodynamiikkaa pyörä.

Road BikesSuunnittelu Tandem on hieman erilainen kuin triathlon polkupyörää. Istuin on tämä pyörä on kallistuva kulmassa noin 75 astetta. Kahvat on sijoitettu siten, jolla saadaan paras hyötysuhde ja nopea vasteaika, joka on välttämätön pakkaus ratsastus.
Vuonna maantiepyöriin siirtymässä mekanismi sijaitsee keskellä aero bar. Täällä, jotta siirtää vaihdetta, käsi liike tarvitaan joka taipuu pyöräilijä parhaista aerodynaaminen tasapaino.
Runko maantiepyörän koostuu pyöreisiin putkiin. Perusajatuksena on vähentää kokonaispainoa pyörä.
Kun se tulee pyöriä, Tandem kootaan matalaprofiilinen pyörät. Nämä vähentävät kokonaispainosta pyörä.

Yhteenveto:

1. Triathlon polkupyörää käytetään triathlon tapahtumia. Nämä tapahtumat vaativat lyhyen ratsastaa hyvin suurilla nopeuksilla joka etenee toiseen tapahtumaan. Maantiepyörät käytetään pakkaus ratsastus ja pidempi kilpailuissa Tour De France.
2. maantiepyörän ja triathlon pyörä eroavat etupään rakenne, siirtämällä, ja geometria.
3. Triathlon pyörä on kalliimmiksi kuin maantiepyörän.
4. Triathlon polkupyörät ovat painavampia kuin tieliikenteen polkupyörää.