Ero Adidas Superstars 1 ja 2
Adidas Superstars 1 vs 2

Mitä kuuluisuudet kuten Fergie, Chris Martin, NBA, Jay-Z ja Craig David on yhteistä? Vastaus on pari Adidas Superstars. Kiistatta, tämä merkki kenkiä on ylittänyt ajan ja trendi koko oleskelun jalkineteollisuudessa. Se ei ole vain ominaisuus erinomaisen sovite koripallon mutta myös tihkuu monipuolisuus ja klassinen-Ness suhteen muodin. Ei ihme, että 's yksi alkuun valintoja julkkiksia ja taiteilijoita, riippumatta niiden tyyliä tai genre.

Adidas Superstars voidaan jäljittää jo 1969 on pieni-top vaihtelua Pro Model koripallo show, ja ensimmäinen, joka on kaikkien nahkaa ja uusi kuuluisan kumi kuori varvas. Tämän erottuva elementti, se tuli tunnetuksi nimellä 'kuori topit', 'kuori kengät' tai 'kuori varvas'. Sama ikonin muotoilu on tullut merkittävä vipuvaikutus sisällä Sneaker markkinoilla. Ne myydään kuten pannukakkuja huippu-urheilijat ja taiteilijat. Sittemmin Adidas Superstars puhui nimensä, koska ihmiset osoittavat liiketoiminnan pidetään niitä must asuja. Lisäksi Adidas Superstars on alabrändejä joidenkin ero niiden julkaistiin päivämäärät ja muotoilu. Nämä ovat Adidas Superstars 1 ja 2.

Adidas Superstar Olin yksinkertaisesti alkuperäisen kokoelma julkaistiin vuonna 1969.? Se erottuu lähinnä sen kumin kuori varvas pala. Lisäksi kenkä on myös ohut nahka kielen ilman ylimääräisiä padding sisäpuolella kielen. Se oli virstanpylväs Urheilujalkineet muotoilu, koska se oli ensimmäinen pieni alkuun koripallokenkä koskaan käyttöön että esillä kaikki nahkaa ja kumi varvas. Koska sen maksimi-suojan etu, se oli oltava useimmissa koripalloilijat sekä NCAA ja NBA. Itse asiassa kolme neljäsosaa NBA pelaajat olivat yllään Adidas Superstar I ensimmäisten vuosien sen läsnäolo markkinoilla. Kareem Abdul Jabbar olisi yksi merkittävimmistä fanit kengät. Ja kaikki vapaa merkintä sen saaminen näkyvä urheilijoiden ja taiteilijoiden sekä, Adidas Superstar olen noussut 1970-luvulla. Tunnettu klassinen tyyli ja mukavuus, se teki mahdolliseksi olla puettava paitsi sisällä koripallokenttä vaan myös lavalla ja kaduilla. Se oli kulunut joko ilman nauhoja ja kieli jumissa ulos, kuten suosituksi rap ryhmä Run D.M.C., tai paksu, rasva nauhat että yleensä Hyväksytty värit ikonin kolmen raita yksityiskohtaisesti. Lisäksi Adidas vapautuu eri painoksissa Superstars 1. Vuonna 2005 ne on suunniteltu taiteilijan ja musiikin innoittama piirteitä. Vuonna 2007 NBA painokset otettiin käyttöön väreillä täsmäävät NBA joukkueet. Laaja valikoima värejä valita, Adidas Superstar I voidaan helposti kuluneet kuka tahansa näyttämään henkilökohtaista tyyliä.

Adidas määritelleet uudelleen alkuperäisen Superstar kenkä, tuottaa Adidas Superstar II. Superstar II vie melko retro lähestymistapaa, sillä se tuo takaisin klassinen koripallo tyyli. Se työllistää monimutkaisempi tulosteita ja rohkeampia värejä, kuten kukka vuori naisten kenkä sisä- ja metallista hopeaa ulkotiloissa. Toinen lisäosa olisi silkki vuori tarkoitettu lisää mukavuutta. Vaikka se säilyttää klassinen kumi kuori varvas, se on päivittänyt ylempi täyteen nahka lisää mukavuutta. Täyden jyvän nahkaa on sekä kannustava ja kulutusta kestävä. Ulkopohja on Kalanruotoparketin lisättyä pitoa. Osa uusi muotoilu on paksu pehmustettu kieli lisää mukavuutta ja tukea, sekä lisääntynyt pehmusteet ympärillä kantapää parantaa suojelun tasoa. Mitä esteettinen toiminnot, useat uudet painokset Superstar II on vapautettu. Superstar II on saatavana rohkeampia tyylejä ja värejä. Jotkut jopa räätälöityjä grafiikkaa tai tiedostamaton koskettaa. Esimerkki sen uusin painos on Def Jam Records sarja.

Yhteenveto:1. Adidas Superstar Collection 1 on alkuperäinen kokoelma julkaistiin vuonna 1969. Samaan aikaan, toinen on uudelleenlöytämiseksi alkuperäisestä.

2. Superstar Collection 1 on kaikkien nahkaa ja kumi varvas. Toinen kokoelma on lisäosa, silkki vuori paremman mukavuuden.

3. Collection 1 on ohut nahka kielen, kun taas Collection 2 on paksu pehmustettu kieli.