Ero Tandem ja maastopyöriäTandem vs Mountain Bikes

Pyörät ovat poikia 'parhaat ystävät. Nämä ovat hyviä kuin urheilu ja liikunta sekä. Kun se tulee pyöriä, on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja. Valinta on tehtävä tarpeiden mukaisesti. Tässä me tutkimme eroja road polkupyörien ja maastopyörät. Suurin ero kahden piilee ajonopeuden, ratsastus tyyppi, tekniset tiedot, mekaniikka, ja komponentteja.

Molemmat pyörät on suunniteltu mukaan kuljettaja 'tarpeisiin. Katsokaamme nyt osaksi molempia pyöriä yksitellen.

Maantiepyörät

Tie polkupyörää on suunniteltu käynnissä teillä. Ne ovat nopeampia ja voi nousta jopa nopeudella 75 mailia tunnissa. Näin ollen ne ovat kevyitä ja niillä on kapea elin, joka leikkaa tuuli niin paljon kuin mahdollista. Hiili ja titaania runko on ohuempi, ja kahvojen on muotoiltu käyrä niin pitää biker 'kehon lähellä pyörä. Nämä pyörät ovat aerodynaamisesti suunniteltu antamaan tarkkuutta ja nopeutta. Renkaat tien pyörää ovat ohuita ja erittäin tasainen.
Maantiepyörät on vähiten vaihteiden lukumäärä. Se tehdään luoda kapean välityssuhde. Tämä puolestaan ​​tehostaa pyörä. Nämä pyörät ei ole mitään jousitus. Materiaali pyörä on riittävä imemään iskut epätasainen teillä. Nämä pyörät ovat
VCbrakes jotka on sovitettu vanteen pyörän.

maastopyörätMaastopyörät ovat paremmin hallita vuoristoaluetta. Maastopyörät ajetaan pois tieltä. Polku voi olla täynnä kiviä, juuria, ja useita muita erilaisia ​​roskia. Maastopyöräily vaatii enemmän tekniikkaa ja keskittyminen kuin tie pyöräily. Sikäli kuin nopeus on huolissaan, maastopyörä kulkee hitaammin keskinopeuden jossain lähellä 20 mailia tunnissa.

Kehykset on maastopyörät ovat leveämpiä, laajempi, ja raskaampi. Renkaat ovat myös laaja ja kattaa paljon kumia kasvattaa pinta-alaa ja kitka. Tämä auttaa paremman valvonnan pyörä vuoristoalueilla. Nämä pyörät on suurempi suspension. Ne on varustettu edessä iskunvaimentimet ja takajousitus. Jotkut näistä saattavat jopa olla lukitus suspension extra pehmusteet tiellä. Nämä pyörät on levyjarrut, jotka on asennettu pyörän keskipisteen ja ylläpitää tehokasta jarrujärjestelmä hätäjarrutuksen. Myös tämä jarrujärjestelmä on hyvä mutainen maasto.

Yhteenveto:

1. Tandem ajaa päällystetyillä teillä taas maastopyörät kulkee maastossa.
2. Tandem ovat kevyitä verrattuna maastopyöriä.
3. Maantiepyörät on ohut runko ja kaareva kahva baaria. Maastopyörät, toisaalta, ovat paksut kehykset ja leveä kahva baaria.
4. Mountain pyörät ovat jousitus, joka puuttuu tien polkupyörää.
5. jarrujärjestelmä sekä polkupyöriä on erilainen.