Ero TMJ ja FMJTMJ vs FMJ

Et voi olla todella kiinnostunut käyttäen kiväärin vielä, ainakaan eräänlaisena itsepuolustusta. On kuitenkin olemassa muita vaihtoehtoja, jotka voivat olla käytettävissä, kuten metsästys retkikunta, tai koulutusohjelman haluat osallistua ymmärtää laitteen hieman paremmin. Nyt, millaisia ​​ammukset tarvitset riippuu hyvin paljon siitä, mihin tarkoitukseen ja käyttötapa pistooli tai kivääri, ja ero asioita, kuten TMJ ja FMJ tullut kysymyksiä, johon tarvitset vastaukset ennen lähtöä ja ostaa ammuksia.

Kuvaus

? FMJ tai Full Metal Jacket, on luoti, joka on koteloitu kuori kovaa metallia. Normaalisti nämä luodit ovat avoinna takana jää pieni osa lyijyä alttiina.

? TMJ sanoista Total Metal Jacket, ja tämä on myös luoti; Kuitenkin ero on, että se on täysin päällystetty metallilla, ja se ei altista johtoa millään tavalla.

Hyödyt ja haitat

? TMJ tai Total Metal Takit, älä jätä mitään lyijyn sisällä luoti laukaisun, joten se tekee niistä ympäristöystävällisemmät; ne ovat vahvempia kovalla alustalla ja ne don 't laajentaa vaikutusta, mikä tekee niistä vaarallisempia. Ne ovat erittäin kestäviä, ja voi viedä paljon kovaa käsittelyä.

? FMJ tai Full Metal Takit, yleensä paljastaa joitakin määrä lyijyä Polton yhteydessä ja tämä tekee sitten kelpaamattomien tietynlaisia ​​operaatioita, joissa ympäristö on kysymys; ne ovat erittäin luotettavia tunkeutumaan elimistöön ja saavuttaa elintärkeitä elimiä, mutta ne tekevät pienempiä reikiä.

kustannukset? TMJ tai Total Metal Takit, ovat kalliita, ja sinun täytyy löytää erittäin hyvä kauppa, jos haluat saada hyvä määrä niitä. Sinun täytyy laskea postikulut samoin.

? FMJ takit ovat halvempia, ja voit käyttää niitä vapaammin.

On monia kokoerot ja muodot luodit ja ammusten riippuen tällainen ase olet kuljettavat, ja tarkoitus, johon haluat käsitellä ase. Metsästys pelejä myös joitakin sääntöjä ja määräyksiä näistä asioista, ja sinun täytyy varmistaa, että käytät vain mitä vaaditaan. On kuitenkin myös erittäin tärkeää ymmärtää erot, ja mitä ne tarkoittavat kannalta voimaa ja kestävyyttä. Luodit, joita ei ole koteloitu ollenkaan ovat myös saatavilla, ja ne ovat paljon halvempia ja hyvää koulutusharjoituksia missä olet enemmän kiinnostunut tutustuttaessa jonka tavoitteena.

Yhteenveto:

1. TMJ on luoti, joka on kokonaan päällystetty metallipinnalla.

2. FMJ on luoti, joka on peitetty metallipinta kuitenkaan ole täysin katettu. Lyijy altistuu tietyillä alueilla.

3. TMJ on ympäristöystävällinen, koska ei ole vuotoja lyijyä kun ampuu.