Ero NBA ja FIBANBA vs FIBA

Koripallo on yksi suosituimmista urheilun maailmassa. ? Se on vastakkain kaksi joukkuetta, joka koostuu viidestä pelaajat yrittävät pisteitä ampumalla pallon yläosan kautta vanne. ? Joukko sääntöjä on noudatettava, kun pelaa peliä.

Kuten useimmat urheilu, koripallo säätelee liigoja, jotka luovat sääntöjä on noudatettava pelin aikana. ? Kaksi suosituinta Koripallon ovat NBA (National Basketball Association) Pohjois-Amerikassa ja FIBA ​​(Federation Internationale de Koripallo) tai IBF (International Basketball Federation), kansainvälinen yhdistys liigat ympäri maailmaa, joista NBA on jäsenenä.

Vaikka koripallo on amerikkalainen keksintö, FIBA ​​ei noudata US-koripallo sääntöjä. Tämä eroavuus kahden elinten on silloitettu kuin FIBA ​​alkaen lokakuussa 2010, on muuttanut joitakin sen sääntöjä sopeuttamalla amerikkalaisia.

Yksi näistä eroista, että heillä oli ollut muotoa tuomioistuimessa. ? NBA oli suorakulmainen tuomioistuin taas FIBA ​​oli puolisuunnikkaan joka vaikutti post pelata. ? Puolisuunnikkaan tuomioistuin teki pelaajat saavat pallon kaukana korista lisämenoja harhautuksillaan ennen pelaajien mielestä ottaa kuvan. ? Tämä sääntö on jo muutettu sopeutua NBA 's suorakulmainen tuomioistuimessa.

Toinen ero on muutettu, on etäisyys 3-pisteen viiva. ? Vaikka FIBA ​​'s oli 20' 6 ennen lokakuuta 2010, on nyt muuttunut mukaiseksi NBA 's sääntö ottaa se 23' 9.

Mikä on edelleen suuri ero näiden kahden välillä on niiden pelikello. ? FIBA 's on lyhyempi 40 minuuttia verrattuna NBA' s 48 minuuttia. ? NBA 's 12 minuutin neljäsosaa antaa joukkueen varmemmin tekemässä paluuta, jos ne jäävät muutamalla pisteellä.Lukumäärä erotuomarit jokaisessa pelissä on myös erilainen. NBA on 3 erotuomareita erotuomarijärjestöt peliin taas FIBA ​​on vain 2. NBA peli, joukkue voi olla 6 virheitä ennen hylätään, kun taas erään FIBA ​​peli voi olla vain 5? Tämän lisäksi teknisiä virheitä vuonna FIBA ​​peleissä luetaan henkilökohtaisia ​​virheitä.

Vuonna FIBA, pallo voi koskettaa pelaaja koska se koskettaa vanteen kun NBA pallo voidaan koskettaa, kun se on sylinterin yläpuolelle. ? Pelaajat eivät voi pelata FIBA ​​peli yllään paidan alla heidän pelipaidat.

Niillä on myös eroja kutsuminen aikalisiä. ? NBA, aikakatkaisut voidaan kutsua pelaajia tai valmentaja aikana pallon hallinta. ? Sen avulla 6 säännöllinen aikalisiä ylimääräisiä 20 toisella aikakatkaisua puoliskolla ja ylitöitä aikoja. ? FIBA sallii vain yhden 60 sekunnin aikakatkaisu per vuosineljänneksellä 2 aikalisiä myönnetään viimeisellä neljänneksellä.

Vaikka nämä erot ovat pieniä, ne voivat vaikuttaa siihen, miten joukkueita, joita käytetään NBA 's sääntöjä suorittamaan kansainvälisissä peleissä.

Yhteenveto:
1. NBA on 12 minuutin neljäsosaa kun FIBA ​​on 10 minuutin neljäsosaa.
2. NBA on 3 erotuomareita kun FIBA ​​on 2.
3. NBA, 6 virheitä voi saada joukkue hylätään, kun se kestää vain 5 virheitä on FIBA ​​peli.
4. Pallo voi koskea silloin, kun se on yli sylinterin NBA peli, kun taas erään FIBA ​​peli voidaan koskettaa pelaaja, kun se koskettaa vannetta.