Ero 9mm ja .40 Caliber9mm vs 0,40 Caliber

Jos haluat aloittaa omistavat ja ammunta aseet, et 've luultavasti ihmetteli tyypistä aseen aloittaa. Kaksi yleistä vaihtoehtoa 9mm ja 0,40 calibers. Suurin ero 9mm ja 0,40 calibers on koko luodin. Muuntaminen 9mm ja tuumaa, saat karkeasti 0,35, huomattavasti pienempi kuin 0,4 tuuman halkaisija 0,40 kaliiperin.

Koska 0,40 kaliiperi on suurempi halkaisija, se on myös suurempi massa, joka suoraan korreloi pysähtymisvoimaa luodin. Se toimittaa enemmän energiaa kohteeseen, invaliditeettiin häntä vähemmän luoteja. Vähemmän paino 9mm tarkoittaa, että vähemmän energiaa toimitetaan kohteeseen. 0,40 kaliiperin on parempi itsepuolustukseksi tilanteissa, joissa täytyy poistaa hyökkääjän mahdollisimman nopeasti estää häntä saamasta aikaan laukausta.

Mutta välillä 9mm ja .40 kaliiperi, 9mm on paljon paremmin aloittelijoille pääasiassa kahdesta syystä. Ensimmäinen on pienempi määrä rekyyliä tuottaman pyöreä. Koska 0,40 kaliiperi on suurempia ja raskaampia luoti, on myös enemmän ruutia siellä kuljettamaan luoti. Rekyyli voi sotkea tavoite ampuja ja aiheuttaa usein seuraava ampua on armottoman. Käyttäminen 9mm avulla ampuja tottua rekyyli ja säätää sen mukaisesti ennen siirtymistä suurempiin kierroksilla. Toinen tekijä on hinta luoteja. 9mm luoteja ovat huomattavasti halvempia kuin 0,40 kaliiperin luoteja. Joten voit ostaa lisää tietyn budjetin ja ampua enemmän downrange. Harjoitellaan enemmän öljykivistä taitosi kuin Shooter ei ole parempaa opettaja kuin kokemus.Oikean aseen omistaminen ja käyttö on edelleen suurelta osin subjektiivinen. Suuremmat ihmiset eivät voi tuntea niin paljon rekyyli kanssa 0,40 kaliiperi kuin joku pienempi painoarvoa. Tai tietty ampuma voi tuntea paremmin kuin toinen. Paras tapa on yrittää jokaisen aseen että olet kiinnostunut ja päättää mistä pidät parhaiten.

Yhteenveto:

0,40 kaliiperin on isompi ja painavampi luoti kuin 9mm

0,40 kaliiperin on parempi pysäytysvoimaa kuin 9mm

9mm sopii paremmin aloittelijoille kuin 0,40 kaliiperin

0,40 kaliiperin on enemmän rekyyli kuin 9mm