Ero AMA ja MotoGP
AMA vs MotoGP

AMA ja MotoGP ovat nimiä, jotka liittyvät polkupyöriä ja super pyörä rotuja. Yksi on universaali rotu ja toinen on vain U S perustuu.

AMA pyörät muutettu pyörä versioita. Toisaalta, MotoGP polkupyöriä yksinomaan tehty kilpailuihin. Kun verrataan kaksi pyörää, MotoGP pyörät ovat vahvempia kuin AMA polkupyörää.

AMA polkupyörät ovat saatavilla markkinoilla ja sitä voidaan käyttää yleisölle. Toisaalta, Moto GP pyörät eivät pääse suurelle yleisölle. MotoGP polkupyöriä ei voi käyttää tiellä taas AMA pyörä voi käyttää teillä. MotoGP pyörät valmistetaan erikoistarkoituksiin.

Verrattaessa kahden rodun, MotoGP rodut ovat luokan itsessään. MotoGP rodut ovat paljon parempia kuin AMA rotuja.AMA on johtava Superbike Yhdysvalloissa. AMA rodut aloitettiin vuonna 1976. American Motor Association onnistui kilpailuista vuoteen 2009 ja sen jälkeen johto siirtyi Daytona Motorsports Group. AMA rotu on kokenut monia muutoksia, kuten moottorin muutoksia.

Kun AMA pyörä rodut ovat yhdysvaltalainen, MotoGP on kansainvälinen kilpailu. Pyörät käytetty MotoGP kilpailuissa on moottorit, joissa on enemmän hevosvoimia kuin ne, joita käytetään AMA kilpailuissa. ? Pyörät käytetty MotoGP kilpailuissa pääsee suurempia nopeuksia verrattuna pyöriä AMA kilpailuissa. Toinen ero, joka on huomannut välillä AMA ja MotoGP pyöriä on, että jälkimmäiset ovat veto valvontaa.

Ihmiset pitävät MotoGP rotuja ja polkupyörää enemmän arvostettuja kuin AMA pyörät ja rotuja. MotoGP polkupyörää annetaan kuninkaallinen asema verrattuna AMA polkupyörää.

Yhteenveto

AMA pyörät muutettu pyörä versioita. Toisaalta, MotoGP polkupyöriä yksinomaan tehty kilpailuihin.

MotoGP rotuja ja polkupyörää enemmän arvostettuja kuin AMA pyörät ja rotuja.

AMA polkupyörät ovat saatavilla markkinoilla ja sitä voidaan käyttää yleisölle. Toisaalta, Moto GP pyörät eivät pääse suurelle yleisölle.

MotoGP polkupyöriä ei voi käyttää tiellä taas AMA pyörä voi käyttää teillä. MotoGP pyörät valmistetaan erikoistarkoituksiin.

Verrattaessa kahden rodun, MotoGP rodut ovat luokan itsessään.

MotoGP polkupyörää annetaan kuninkaallinen asema verrattuna AMA polkupyörää.