Ero Thainyrkkeily ja MMAMuay Thai vs MMA

Muay Thai ja MMA molemmat kuuluvat maailmaan taistelulajeihin. 'MMA' tarkoittaa 'Vapaaottelu.' MMA on taistelevat tyyli, joka käyttää ja yhdistää useita eri taistelutyylejä myös länsimaiseen nyrkkeily, Muay Thai, freestyle nyrkkeily, amatööri paini, judo, karate, brasilialainen jujutsu. Muut taistelutyylit tai alojen voidaan myös lisätä. Tässä taistelutyyli ei ole erikoistumista kukin taistelutyyli on oppinut ja harjoiteltu.

Mixed Martial Arts alkoi vuonna 1993 aikana syntymistä Ultimate Fighting Champion (UFC), taistelevat turnauksen taistelulajien harrastajille. Sen debyytti, Vapaaottelu oli aiemmin merkitty ja tunnetaan mitään aiheita (NHB).

Mixed Martial Artist on monipuolinen tuntemus ja toteutus monia eri taistelutyylejä. Tämä on edullista torjua tai vastaan ​​hävittäjä erikoistuneen taistelutyyli. Mixed Martial Artist voi hyödyntää ja yhdistää monia tekniikoita eri tyylien kattamaan mahdolliset heikot kohdat. Vapaaottelu yhdistyvät kaikki parhaat tyylit hyökätä. Taistelut tyyli ominaisuuksia silmiinpistävää, painiskelevat, esittämisen ja pohjatyötä.

Valmennusta Vapaaottelu on vaikeampi verrattuna muihin erikoistunut muotoja taistelulajeja. Mixed Martial Artist on opittava kunkin tyylin ja yhdistää ne tehokkaasti torjua tai koulutukseen. Taiteilijat Tämän kuria myös opittava muuttaa tyyliä nopeasti.

Toisaalta, Thainyrkkeily (tai Thai nyrkkeily) on erikoistunut muoto taistelulajeihin. Sitä kutsutaan myös 'taidetta kahdeksan raajojen', koska se hyödyntää kaksi kättä, kyynärpäät, polvet, ja säärissä. Se on myös kansallinen urheilun Thaimaassa.Muay Thai on pitkä historia, ja se on sisällytetty myös Thaimaan kulttuuria rituaaleja, tansseja, ja musiikki. Sitä käytetään myös sotilaskoulutuksen Thaimaa 'asevoimat. Muay Thai on yksi lajikkeiden potkunyrkkeily. Tämäntyyppisessä potkunyrkkeily, se käyttää yhdistelmää taistelija' s polvet ja kyynärpäät nopeasti, silmiinpistävää liikkeitä .

Molemmat taistelutyylit käyttää käsineitä; open-sorminen käsineet Mixed Martial Arts ja nyrkkeilyhanskat varten Thainyrkkeily. Lisäksi Thainyrkkeily taistelijat voivat myös käyttää pään suojaavalla nauhalla suojaamaan päätä iskuilta ja lyöntejä.

Yhteenveto:

1. Molemmat taistelevat tyylit ovat muotoja taistelulajien jotka ovat säännöllisesti esillä taistelulajeissa turnauksiin tai käytetään itsepuolustukseksi. Molemmat taistelutyylit pidetään myös kamppailulajeja.
2. Mixed Martial Arts (tai MMA) on yhdistelmä eri taistelutyylejä. Sillä ei ole erikoistumisen ja doesnt 't on homogeeninen ominaisuus. Sen sijaan, Muay Thai on erikoistunut muoto taistelulajeihin. Sille on tyypillistä käyttää käsissä, kyynärpäissä, polvissa ja säärissä on silmiinpistävää vastustajia.
3. Muay Thai voi olla osa Vapaaottelu koulutusta. Se on myös osa Thaimaan kulttuuria, koska siihen liittyy myös musiikkia ja tanssia. Se on myös kansallinen urheilun alkuperämaassaan.
4. Muay Thai keskittyy silmiinpistävää kun Vapaaottelu keskittyy myös silmiinpistävää. Lisäksi Vapaaottelu myös painiskelevat ja pohjatyötä.
5. taistelulajien taitaja, joka harjoittaa Vapaaottelu on pidempi ja vaikeampi koulutusta verrattuna muihin taistelulajien harrastajille, jotka käytännössä erikoistunut taistelutyyli. Martial taiteilijat Tässä taistelutyyli on opittava toteuttaa ja yhdistää kaikki perustaidot tai yleinen luonteeseen muita taistelutyylejä.
6. Vapaaottelu voi olla edullista taistella koska Mixed Martial taiteilija voi helposti muuttaa taistelutyylit ja on enemmän tekniikkaa kuin vastustaja.
7. määrä taistelutyylejä Vapaaottelu voi vaihdella, ja yhdistelmä taistelutyylejä voi myös olla lukuisia.