Ero HeartGold ja SoulSilverHeartGold vs SoulSilver

Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita Pokemon ovat tietoisia pelisarja, joka on saatavilla markkinoilla. He tietävät, mitä HeartGold ja SoulSilver ovat. Mutta ihmiset, jotka eivät ole tietoisia tästä sarjan täytyy tietää, että ne ovat pariksi peli ja julkaistiin vuonna 2009 Japanissa.

 HeartGold ja SoulSilver
HeartGold ja SoulSilver ovat pariksi peli, joka tarkoittaa sitä, ne on luovutettu yhdessä parina. Ne ovat remake peli julkaistiin vuonna 1999 nimeltään Gold ja Silver. Alkuperäinen pelit lisättiin monia uusia ominaisuuksia.
Tarina pelit on noin Johto ja Kanto alueilla. Peli alkaa kaupunki nimeltä New Bank Kaupunki jossa pelaajat, joka on te, ovat uudet kouluttaja.

 Uudet ominaisuudet
Monia uusia ominaisuuksia on otettu käyttöön, kuten uusia hahmoja; uusi, valitsemattomat naishahmo on otettu käyttöön. Tämä naishahmo pitää näkymisen peliin riippumatta siitä, onko hän on valinnut pelaaja merkki vai ei. Kris on jätetty pois pelistä. Monet ei CJohto merkkejä löytyy alueilla myös esimerkiksi Kyogre, Dialga ja Palkia.

Kaikki mekaniikka pelin on tuotu jopa standardin neljännen sukupolven pelejä. Grafiikka on parempi, kuvat on kuvattu, ja HG \u0026 amp; SS ovat erittäin parantuneet.
Jotkut alueet on lisätty vanhaan alueille kuten Safari Zone.

Saat enemmän henkilökohtaista kokemusta, peleissä voit seuraa mitään Pokemon valinta.

Pelit ovat ottaneet käyttöön Pokeathlon tapahtumia, joiden avulla pelaaja voi käyttää kolmea Pokemons samanaikaisesti. Nämä tapahtumat voidaan toistaa muiden kanssa DS 's paikallisen langattoman.WiFi on esitetty, jotta voi käydä kauppaa ja pelata tai taistelua pelejä kuten Pearl ja Platinum ja Diamond.

Koska ne ovat pari peli, suurin ero niiden välillä on erilainen Pokemons peliin. Pokemons esillä ovat vain yksi pariksi pelejä eikä esillä muissa.

Pokemons

Lähde
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pok%C3%A9mon_HeartGold_and_SoulSilver_Versions#Pok.C3. A9mon
Yhteenveto:
1. Tärkein ero pariksi pelejä on mukana eri Pokemons eri peleissä. Jos on esillä yksi pariksi pelejä, niin se ei ole esillä muita.