Ero Säännöllinen Bullet ja Hollow-Point BulletSäännöllinen Bullet vs Hollow-Point Bullet

Sen lisäksi kaliiperi on myös muita tapoja, luodit eroavat toisistaan. Merkittävä luokitus on, onko se on säännöllinen tai onton pisteen luoti. Tärkein ero näiden kahden välillä on läsnä ontelon. Kun taas säännöllinen luoti on sileä, kupumainen muoto, ontto pisteen luoti on reikä yläosassa, joka vaihtelee kooltaan.

Tarkoituksena reiän ontto pisteen luoti on, että se voi laajeta vaikutus. Kun ontto pisteen luoti vaikutuksia, voima edessä luoti pakottaa pehmeä lyijy periksi ja laajentaa ulospäin. Vaikka säännöllinen luodit myös kokea laajentamiseen osuessaan kiinteään kohteeseen, se on paljon vähemmän todennäköisesti tehdä niin osuessaan pehmeisiin kohteisiin kuten lihaa.

Laajennus on toivottavaa luoteja eri syistä. Ensimmäinen on sen kyky aiheuttaa paljon enemmän vahinkoa tavoite verrattuna tavalliseen luoteja. Laajeneva luoti olisi uhrata kaikki energiansa kohde, ja soveltavat enemmän voimaa ja on enemmän jarrutus. Toinen on sen kyky repiä enemmän kudosta kuin se etenee läpi kehon kohde puhumattakaan, että sulautettu luoti olisi tappava kohde ellei uuttaa nopeasti ja asianmukaisesti koulutettu lääketieteen ammattilainen.

Säännöllinen luoteja, erityisesti ne, jotka kulkevat suurella nopeudella, on taipumus käydä läpi tavoitteita. Tapauksissa, joissa kohde on piiloutunut takana jotain, joka ei ole liian voimakas, kuten puuta tai muutama kerrosta ohutta metallia, säännöllinen luoti on todennäköisesti läpi este ja osua kohteeseen kanssa tarpeeksi voimaa silti tehokas. Laajentaminen ontto pisteen luoteja se on vähemmän todennäköisesti tehdä niin. Siitä huolimatta se on edelleen etuja. Ontto-kohta luodit ovat hyviä tilanteita, joissa siviilit ovat mukana. Koska luoti uskaltaisi 't läpi tavoite, on vähemmän todennäköistä on vahinkoja, koska siviilejä on aivan takana tavoite.Säännöllinen ja ontto pisteen luoteja on omat erityiset käyttötarkoitukset. Tietäen kumpi sopii tarpeisiisi on avain maksimoida valtaa oman aseen.

Yhteenveto:

1. Säännöllinen luodit ovat kiinteitä, kun taas ontto pisteen luoteja onkalo keskellä.
2. Hollow pisteen luoteja on tarkoitus laajentaa, kun taas tavalliset luodit eivät ole.
3. Hollow pisteen luoteja voi tehdä enemmän vahinkoa kuin säännöllistä luoteja.