Ero NHL ja AHLNHL vs AHL

Enemmän kuin rento tuuletin tietäisi, ammattijääkiekkojoukkuetta Amerikassa ulottuu paljon suurempi osa. On Jääkiekkojoukkueet Deep South sekä kylmässä pohjoisissa osavaltioissa, ja everyplace välillä. Näin ollen, monet ihmiset eivät tiedä eroa eri jääkiekko liigoja maassa, joka on pääasiassa välillä AHL ja NHL.

AHL on AHL, joka koostuu 29 jääkiekkoilija joukkuetta, ja perustuu ensisijaisesti Yhdysvalloissa. AHL lähinnä pääpankkina kehityspaikkana NHL, joka on NHL. NHL on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka kulkee suuri jääkiekon liiga, joka koostuu 30 seurat (franchise), missä 6 seurat ovat Kanadasta ja 24 ovat USA. Tämä liiga pidetään maailman 's palkkion jääkiekkoilija liigan.

Ilmeisin tekijä erottaa nämä liigat olisivat rahaa. Ilmoittamaan se tarkemmin,, 2009/10 kausi, minimi palkat AHL olivat $ 36.500, kun taas NHL se oli $ 500,000.

Se sanoi kuitenkin taustalla erot kahden liigat ovat melko pitkiä ja monimutkaisia. Jokainen liiga koostuu korkeasti koulutettuja pelaajia, ja vakaumusta ovat hyvin saman NHL ja AHL, jossa seurat lainaa joidenkin pelaajien, eritoten maalivahti, kumppanuuskanavilleen että ECHL. Yleensä se 's NHL että pelaajat saavat maadoitettu ja kehitetty AHL.

Se 's hieman erilainen AHL. Mitä kukin kuuluminen sopimus (enemmistö), NHL franchising maksaa pelaaja' palkoista, onko joukkue on yksityisomistuksessa vai ei. Työ palkata valmentajia ja muita jääkiekko operatiivisen henkilöstön on vastuussa NHL, myöntämällä niille yleistä valvontaa pelaaja henkilöstöä. Tässä kehitys pidetään korkein prioriteetti, ja sellaisenaan, laatu joukkueita AHL heijastaa heidän pääklubi 's vapaa-agentti allekirjoitusten ja luonnos kivihakut.Nature of peli

Siellä 'on aina olettaen että erilainen peli-nopeuden näiden kahden tason välisen on valtava yksi. Totuus on, että ero on hyvin ohut, jos merkityksetön. Merkittävin ero piilee ei nopeus vaan pikemminkin yhdistelmä taitoa ja älykkyys pelin.

Tarkasteltaessa pelaajia eri liigojen, jotkut viihtyvät AHL, mutta johtuu asioita, kuten koko, koettu taitotaso, ikä ja muita asioita, on vaikea tehdä sen NHL. Tämä kuitenkin millään tavalla edustaa todellista kuvaa taitotaso pelaajia yksilötasolla; kuten itse asiassa, AHL ja NHL pelaajat voivat olla samalla tasolla, kun se tulee lahjakkuutta ja taitoa tapauskohtaisesti.

Yleisesti ottaen pelaaja NHL on yleensä parempi pelissä lukutaito kuin toimija AHL, tai muita pieniä liigoja kuten ECHL. Paras tapa osoittaa tämä on kuvitella tappaminen rangaistus, kun vastustajat ovat jo omassa vyöhykkeellä, mistä maalivahti 'näkökulmasta. Tällöin voit olla oma maalitolpasta odottavat räjähtää, kiekon kulmassa ja hyökkäävä soitin te. vuonna AHL, huippuluokan pelaajalla voi olla kaksi tai kolme vaihtoehtoa, kun NHL, taitava pelaaja voi luoda jopa neljä vaihtoehtoa, koska hänen kyky lukea pelin plus hänen tason kokemusta selvästi ylittää ne, AHL ja pienet liigoja.

Yhteenveto:
AHL viittaa AHL, kun NHL on NHL.
AHL ensisijaisesti toimii kehitys maaperää NHL, ja sellaisenaan, NHL tarjoaa korkeampia palkkoja kuin AHL.