Ero NBA Live 09 ja NBA 2K9NBA Live 09 vs. NBA 2K9

Jos olet ihastunut tietokonepelien ja urheilu, sitten yksi tapa nauttia molempia samaan aikaan, on pelata lempiurheilulajejasi tietokoneeseen tai käyttämällä suosittu pelikonsolit. Koripallo fanaatikkoja, on olemassa kaksi peliä, että on korostettu, koska niiden realistisia ja jännitystä. Nämä pelit ovat NBA 2K9 ja NBA Live 09. Miten pelit eroavat toisistaan?

NBA 2K9 pidetään enemmän pelaajille paremmin koripallo peli verrattuna NBA Live version. Se on ammuttu tikku, jonka sanotaan olevan parempi verrattuna muihin. Tämän takia, voit helposti tehdä uskomattomia koripallo dunks.

Valvonnan kannalta, ne myös vaihdella toisistaan. NBA 2K9 nähdään olevan enemmän realismia (parempi grafiikka), ja on parempi yleinen peli (hyvä ohjaus). Vaikka molemmat pelit voi tarjota runsaasti ladattavaa sisältöä, se on edelleen NBA 2K9 joka on parempi online-peli. Kaikki pelaajat joukkueessa (NBA 2K9) näyttävät olevan ainutlaatuinen jokaiselle innokas pelaaja, koska jokainen yksittäinen yksi on luotu monipuolinen ammunta muotoja.

NBA 2K9 on muitakin etuja. Sen yhdistys tila on paljon suurempi kuin NBA Live. Voit jopa laatia omia pelaajia oman joukkueen, samalla tavalla arpajaiset, jotta voit muodostaa oman Fantasy Team. Sinun tarvitsee vain olla paras onnea. NBA.com on pääsivulla pelatessasi NBA 2K9. Se kertoo tulokset peleistä olet pelannut, ja jopa tietokone pelataan tapahtumia samoin. On hämmästyttävää nähdä, että peli itsessään on voitava julistaa pelaaja viikon, sekä paras pelaaja kuukaudelle. Sinulla on myös mahdollisuus käydä kauppaa pelaajien kanssa vastakkaisten joukkueiden, vaikka tämä voi olla vaikea tehtävä, aivan kuten se on, kun pelaajat ovat kaupankäynnin tosielämässä. Mitä tulee käytäntöjä, voit valita harjoitella yksittäisiä pelaajia, jotta tason ylöspäin joidenkin niiden yksilöllisiä vahvuuksia, tai voit harjoitella koko joukkue parantaa tiimityötä ja pelaajalta pelaajalle viestintää. Ehkä kaikkein haastava osa, on kun pelata Hall of Fameen. Täällä, te 'll varmasti tavata joitakin näennäisesti ylitsepääsemätön kertoimet, että jopa NBA ammattilaiset olisi vaikea pelaa virtuaalisesti.Päinvastoin, NBA Live 09 huipussaan sen nerokkaan kilpailut 3-pisteen ammunta, ja tehdä paras dunks.

Kaiken kaikkiaan molemmat koripallo pelit ovat erittäin hyviä, mutta se on epäilemättä NBA 2K9 joka pidetään numero yksi koripallo peli joukossa useimmat pelaajat ja pelin tekijöiltä.

1. NBA 2K9 on parempi visuaalinen grafiikka, ja on realistisempi, verrattuna NBA Live 09.
2. NBA 2K9 on myös parempi ja mukava peliohjaimet.