Ero Slow-Pitch ja Fast-Pitch SoftballSlow-Pitch vs. Fast-Pitch Softball

Softball on suosittu urheilulaji, joka on jaettu kahteen eri muodossa tai tyyppejä, nopeasti piki ja hitaasti kentällä. Koska molemmat muodot kuuluvat saman pelin, on monia yhtäläisyyksiä näiden kahden välillä. On kuitenkin olemassa myös suuria eroja pelata ja muiden peli- liittyvät käsitteet.

Suurin ero on nopeudesta ja tapa nostamassa pallon peliin. Kuten nimet antavat ymmärtää, nopeasti pitch liittyy voimakas ja nopea toimitus pallon. Pallo toimitetaan nopeammin ja suorempi. Nopea ja suora tapa toimitus levyn poikki tekee pallo vaikeampi osua

Sen sijaan hidas-pitch liittyy heittää pallo kaari (välillä 6-jalka ja 12-jalka arch), jossa on kohtalainen pallon nopeus. Pallo menee korkealle ja putoaa levy, joka helpottaa lyödä.

Nopeasti piki pelata riippuu syöttäjä ja pallo heittää. Tämäntyyppisessä softball, voimakas syöttäjä on edullinen, koska se voi antaa heittää suurella nopeudella tai luoda petollinen pallon liikkeitä estämään taikina alkaen lyömällä palloa. Tässä menetelmässä pallo ei koskaan saanut peliin, koska pallo isn 't osuma. Toinen seuraus syöttäjä' tavoitteena on löytää batters ulos laatan.

Kannut tämäntyyppisten pelata käyttää tuulimylly-tyyppinen liikettä heittää palloa tehdä pallo voimakas ja nopeammin. Paine pelata asetetaan hyökkäävä joukkue (jos syöttäjä on jäsenenä).Toisaalta, hidas-pitch pelata kannustaa taikina lyödä palloa niin, että pallo otetaan käyttöön peliin. Tämäntyyppisessä pelata, se on puolustus joukkue, joka on paine pelata eikä hyökkäävä joukkue.

Nopeasti piki softball yleensä yhdeksän sisävuoro peli. Peliä pelataan yhdeksän pelaajaa. Samaan aikaan, hidas-pitch on vain seitsemän sisävuoro ja pelataan kymmenen pelaajaa. Ylimääräiset pelaaja toimii pelaaja kenttäpelaajaa ja vastatoimena ylimääräisiä syönti ja rikos.

Fast-pitch peleissä base varastaa vaikka se isn 't sallittua hitaasti kentällä. Pelaaja vaaditaan pysymään pohja kunnes pallo on osuma. Strikeouts ja kaksinkertainen näytelmiä ovat yleisempiä nopeasti pitch pelejä kuin hitaasti pitch pelejä.
Kannalta iskevä, nopeasti pitch avulla, jonka nimetty hitter pelaajille, jotka eivät voi suorittaa tehokkaita osumia. Hitaasti piki, ei korvikkeena lyöminen. Kun pelaaja on jo levy, hän tai hänen täytyy lyödä palloa.

Yhteenveto:

1. Hidas-pitch ja nopeasti piki kaksi erilaista softball. Molemmat muodot ovat identtiset, mutta myös monia erotettavissa piirteitä.
2. Suurin ero on tapa, heittää palloa. Nopeasti piki, pallo heitetään suoraan tai tuulimylly-tyyppinen liike levyn poikki. Heitto on myös voimakas tai harhaanjohtavia liikkeiden vaikeuttaa lyödä vastustaja 's taikina. Toisaalta, hidas-pitch liittyy heittää pallo kaari ja kohtuullisella nopeudella niin, että taikina voi lyödä palloa .
3. Nopeasti piki, syöttäjä on keskeinen rooli. Päätavoitteena syöttäjä on varmistaa, että batters don 't lyödä palloa ja tehdä batters lakko ulos. Paine on päällä hyökkäävän joukkueen. Samaan aikaan hitaasti pitch asettaa painetta puolustava joukkue kun pallo on esitteli peliin. Slow-pitch kannustaa pallon olevan 'peliin.'