Ero jalkapallo ja softball-kengätJalkapallo vs softball-kengät

Kiinnitystapit ovat hyvin käytetään kengät kuluneet pelaajat jalkapallo ja softball. On kuitenkin harhaluulo, että kaikki kiinnitystapit ovat samat. Mutta tosiasia on, että jalkapallo ja softball kiinnittimiä poikkeavat monin tavoin.

Kun tarkastellaan jalkapallo ja softball listat, voidaan selvästi laatia ero vain yksi katse. Vaikka jalkapallokengät ei ole kiinnittimiä edessä, softball kengät ovat kiinnittimiä edessä. Lisäksi jalkapallo säännöt eivät salli pelaajien pelata jalkapallokenkiä koska edessä kiinnitystapin koska se voi aiheuttaa vaarallisia muille. Toinen syy on se, että jalkapalloilijat useimmiten käyttävät varpaat ja etuosa kengän kontrollia ja kiinnitystapin kärjessä antaisi heille vaikeuksia näin.

Kun softball kiinnitystappeja voi olla korkea top tai matala ylhäällä, jalkapallonappulat ovat vain pieni top. Lisäksi softball kenkiä ja kiinnitystappeja ovat bulkier kuin jalkapallo kenkiä ja kiinnitystappeja.

Voidaan myös nähdä, että softball kiinnitystapit antaa paremman nilkan suojaa verrattuna jalkapallonappulat.

Myös ero mallilla, jossa kiinnitystappeja on järjestetty softball ja jalkapallokengät. Softball kiinnitystapit asetetaan vaakaraidoilla ympärillä kantapää, varvas ja keskellä kenkä. Sitä vastoin jalkapallonappulat sijoitetaan enemmän ympäri kehä. Toisin kuin softball kengät, jalkapallokengät ei ole kiinnittimiä toe.

Jalkapallonappulat ovat yleensä valmistettu muovista. Vaikka metalli kiinnittimiä voidaan myös nähdä, ne ovat sallittuja ainoastaan ​​joissakin sisätiloissa liigoissa. Softball kiinnitystapit on tehty joko metallista tai muovista. Pelaajat voivat käyttää wither heistä mukaan liigan sääntöjä.

Yhteenveto1. Kun jalkapallokengät ei ole kiinnittimiä edessä, softball kengät ovat kiinnittimiä edessä.

2. Softball kiinnitystapit antaa paremman nilkan suojaa verrattuna jalkapallonappulat.

3. Kun softball kiinnitystappeja voi olla korkea top tai matala ylhäällä, jalkapallonappulat ovat vain pieni top.

4. softball kenkiä ja kiinnitystappeja ovat bulkier kuin jalkapallo kenkiä ja kiinnitystappeja.

5. softball kiinnitystappeja sijoitetaan vaakaraidoilla ympärillä kantapää, varvas ja keskellä kenkä. Sitä vastoin jalkapallonappulat sijoitetaan enemmän ympäri kehä.