Ero pistoolien ja kivääriPistol vs Rifle

Pistoolit ja kiväärit kahdenlaisia ​​ampuma jotka ovat käytettävissä yksilöitä. Vaikka kummallakin sama toiminto, ampua luoti tavoite, niitä käytetään eri tarkoituksiin. Suurin ero pistooli ja kivääri on koko. Pistooli on pieni ja helposti kätkettävää kun kivääri on tyypillisesti paljon pidempi ja lähes mahdotonta salata. Pistooli 's pieni koko on myös parempi läheltä kuin voit liikkumaan paljon nopeammin kuin kiväärillä.

Koska useimmat pistoolit ovat pieniä ja ei ole paljon valtaa, se on tarkoitus ampua kädestä; luotonanto sen suuri ohjattavuus. Kiväärillä, joita on tarkoitus ampua kierrosta paljon suuremmilla nopeuksilla, on tärkeää ampua aseen olkapäästä lisätä tarkkuutta ja paremmin imeä rekyyli tuotettu ammuttaessa.

Kivääri on paljon enemmän erilaisia ​​kuin pistoolia. Vaikka pistoolit on erilaisia ​​alle 100 metrin, kiikarikiväärejä voi osua tavoitteet enintään 2 kilometrin päässä. Tämä johtuu suurelta osin pituus sen tynnyri. Mitä kauemmin tynnyri tarkoittaa, että luoti altistetaan räjähtävä voima paljon pidempi, mikä antaa sille lisää nopeutta. Suurempi määrä spin että rihlatussa tynnyri tarjoaa myös lisää tarkkuutta ase, joten ampuja voi pyrkiä hyvin pitkälle tavoite ja silti osua siihen. Nämä ovat erittäin hyödyllisiä ampujat aikana torjua ja metsästäjille, jotka kohdistuvat peli.On myös toisentyyppinen kiväärin joka keskittyy enemmän tulivoimaa kuin etäisyyden ja tarkkuutta. Nämä ovat automaattinen kiväärien, kuten M16 ja AK-47. Niiden pääasiallinen etuja pistoolit ovat suurempi määrä luoteja, että ne kuljettavat on paljon suurempi tulinopeus. Tämän vuoksi hyökkäys joukkueet kuten SWAT aina mukanaan kiväärit pääasiallisena aseet. Pistooli pidetään toissijaisena aseen ongelmien varalta ensisijaiseen. Sen pieni koko ja vähäinen paino doesnt 't estää käyttäjää, kun hän liikkuu.

Yhteenveto:

Kivääri on pidempi kuin pistooli
Kivääri on tarkoitus ammuttu olkapäähän, kun pistooli on ammuttu kädestä
Kivääri on suurempi toiminta-alue kuin pistooli
Kivääri mahtuu enemmän luoteja kuin pistooli