Ero lenkkitossut ja KävelykengätLenkkitossut vs Kävelykengät

Running ja kävely ovat kaksi eri kannetta, joissa on mukana eri jalka liikkeitä. Näin ollen, kengät on suunniteltu sopimaan tarpeisiin jalka. Kävely ja lenkkitossut ovat tyypillisesti erilaisia.

Lenkkitossut
Running liittyy vilkasta toimintaa. Se vaatii tukea kahdesta kolmeen kertaa kehon painoa. On hetkiä, jolloin mikään jalka on kosketuksissa maahan. Teko käynnissä, ulomman kantapään jalka joutuu maksamaan suurimman vaikutuksen, ja sitten, että paino jakautuu koko jalka. Tämä toiminta siirtyy in 'S' muoti kautta jalka.
Juoksukengät on suunniteltu sopimaan tämän liikkeen ja auttaa jalat tässä liikkeessä. Niillä on laaja iskunvaimennus, joka suojaa jalat ja estää kantapää saamasta satuttaa. Tämä extra pehmusteet lisää painoa kengän. Joten lenkkitossut ovat raskaampia verrattuna kävely.

Nämä kengät on myös suunniteltu ylimääräisiä mesh. Mesh kengässä haihduttaa liiallinen lämpö aikana tiukkaa käyttää ja sen jälkeen pitää jalat jäähtynyt. Nämä kengät tarjoavat joustavuutta ja tukea kaaren jalka. He myös valvoa pronaatio, eli sisäänpäin liikkuvan ja jalka antamalla ylimääräistä jäykkyyttä pohjaan. Juoksukengät ovat pohjimmiltaan suunniteltu eteenpäin liikkeen. Tämäntyyppiset kengät puuttuu laajaa sivutuki.
Lenkkitossut ovat kaupoissa, joiden hinnat vaihtelevat $ 80 $ 160.Kävelevät kengät
Kävely on paljon muutakin maasulku verrattuna käynnissä. Kävellessään, että jalka doesnt 't pronate ja ei myöskään kehittää niin paljon iskuja. Kävely kengät on rakennettu pitää nämä asiat mielessä.
Kävely kengät eivät vaadi ylimääräistä iskunvaimennus. Itse asiassa, kävely kengät on kevyempi. Saavuttaakseen tämän, ylimääräinen iskunvaimennus vuodatetaan tuottaa kevyt kenkä. Puolestaan ​​nämä kengät on ylimääräistä iskunvaimentimet suojella kantapää ja pallo, jalka. Läsnäolo iskunvaimentimet estää jalka, nilkka, ja kantapää vammoja.
Kävelykengät on taivutettu kantapään. Tämä tehdään säilyttää kulma, kun jalat osua maahan. Nämä kengät on suurempi joustavuus lisätä push aikana toe-off ajan. Ne ovat jäykkiä edessä.
Hyvä parin kävely on saatavilla hintaluokassa $ 75 120 $.

Yhteenveto:

1. Juoksukengät on extra pehmusteet kävellessä kengät eivät.
2. Running kengät ovat jäykempiä kävellessä kengät ovat joustavampia.
3. Running kengät ovat raskaita kävellessä kengät ovat kevyitä.
4. Juoksukengät on ylimääräistä mesh kävellessä kengät puuttuu ylimääräinen niveltyisivät.
5. Running kengät ovat kalliimmiksi kuin kävely.