Ero Cyclocross Pyörät ja TandemCyclocross Pyörät VS Tandem

Cylocross ja tie pyörät ovat kaksi erilaista tyyppiä polkupyörää käytetään monissa pyöräilijät ja pyöräilyn ystäville.

Cyclocross pyörä (tunnetaan myös yksinkertaisesti nimellä 'cross' ja 'CX'), on pyörä, joka on suunniteltu cyclocross tapahtumia. Näissä tapahtumissa, pyörä vaaditaan nostettavaksi pyöräilijä riippuen esteeseen tai esteitä tiellä. Cyclocross tapahtumia ja pyörät ovat hyvin suosittuja Euroopassa.

Toisaalta, katupyörä on pyörä suunniteltu kilpailukykyinen maantiepyöräily tai vapaa-ajan pyöräilyä. Niitä kutsutaan myös 'roadies' ja 'kilpapyöriä.'

Cyclocross pyörä 's rakenteen ansiosta pyörä kestää useita kursseja kuten nurmikentät, lika tiet, asfaltti, hiekka, muta ja pieniä vesistöjä. Pyörät voidaan käyttää tieajoon, maastoajolle, ja Vaellusratsastuksen . tämän suhteen, cyclocross pyörät pidetään monipuolinen polkupyörää. Samaan aikaan Tandem on suunniteltu teiden tai sileä ja pohjustivat. Ne ovat suuria ajoneuvoja varten suurilla nopeuksilla ja pitkät etäisyydet.

Suunnittelu jokainen pyörä on lähes samanlainen. Cyclocross pyörä itsessään on risteytys maantiepyörän ja maastopyörä. Kuitenkin, niiden käyttö tekee suunnittelu eroavat toisistaan. Cyclocross polkupyörää on burlier, kovempi runko. Kehys koostumus on tavallisesti alumiinia ja hiiltä ammattikäyttöön polkupyörää ja teräksen ja titaanin standardin tyyppiä. Runko on suunniteltu mahdollisimman voimaa. Lisäksi pyörä on myös laaja vanteen tilaa sekä laaja ja ohut pyörät. Renkaat voivat olla yhtä leveä kuin 30-35 millimetriä, mutta voidaan asentaa myös 23 millimetrin renkaat. Siinä on kaksi jarrut, ulokkeen jarru ja normaali jarrut. Myös pyörä on usein yksi, edessä ketjussa.Toinen piirre cyclocross pyörä on, että se on takajarrun kaapeli, jonka avulla pyöräilijä kuljettaa pyörä tapauksessa este.

Samaan aikaan katupyörä on omat ominaisuudet. Se on erittäin kevyt runko usein valmistettu alumiinista tai ohutlevytuotteiden. Pyörä käyttää 23 millimetrin renkaita ja jarrusatulat jarru. Se on vain yhdet jarrut. Rakenne mahdollistaa entistä aerodynaaminen asentoon.

Katupyörä yleensä 2 ketjut, yksi ketjun 39 hammasta ja toinen 59 hammasta. Sen renkaat ovat yleensä pumpataan korkeaa painetta ja yleensä ole kierrekuvion.

Yhteenveto:

1. Sekä cyclocross ja tie pyörät ovat kahdenlaisia ​​polkupyörää. Niillä on sama kehyksen muoto, ei ole jousitus molemmissa polkupyörää, he käyttävät laiha renkaita, on matalaprofiilinen istuimet ja kevyt kehyksiä. Syy miksi cyclocross ja Tandem samanlaisia ​​piirteitä johtuu cyclocross pyörä on yhdistelmä ominaisuuksia vuoren ja tien polkupyörää.
2. Cyclocross polkupyörää käytetään cyclocross tapahtumiin samalla tiellä polkupyörää käytetään road racing tapahtumia. Tapahtumat sanella rakenteen ja toiminnan jokaiselle pyörälle. Esimerkiksi cyclocross pyörä on kevyt ja kestävä, koska cyclocross tapahtuma on täynnä esteitä tai este kilpailuasetelma. Kuitenkin tie pyörät on tarkoitus olla nopea ja valon nopeus kilpailussa.
3. cyclocross polkupyörän runkoon on kovempi mutta silti kevyt valmistettu alumiinista hiilellä tai terästä titaanista. Sen sijaan rungot katupyöriä tehdään joko alumiinista tai teräksestä.
4. cyclocross polkupyörää on laajempi vanne tilaa sekä laaja ja ohut renkaat samalla maantiepyörän vanteet voi vain renkaita, niin leveä kuin 23 millimetriä.
5. Maantiepyörät vain yhdet jarrut, paksuus jarrut olla tarkka. Kuitenkin cyclocross pyörissä on kaksi, normaali tyyppi jarrujen ja ulokkeen jarru.
6. cyclocross on erityinen ominaisuus nimeltä takajarruna kaapeli, jonka avulla pyöräilijä kuljettaa pyörä. Vuonna Tandem, voi olla kiinnikkeet vesipulloja ja muita välttämättömyystarvikkeita.
7. Cyclocross pyörissä on raskaampaa, mutta tukevampi materiaaleja. Sen sijaan Tandem on kevyt ja herkkiä komponentteja.