Ero GXP ja BB30GXP vs BB30

GXP ja BB30 kaksi teknologiaa käytetään pyöräily. Niitä voidaan myös käsitellä suunnittelun järjestelmiä, jotka sisältävät polkupyörän runkoon, Kammet, ja keskiön kuori. Yleensä huomion keskipisteenä on poljinlaakerista komponentti. Kampisarja ja polkupyörän runkoon ei mainita niin paljon.

Molemmat tekniikat käyttävät pyörä valmistaa niiden tuotteiden ja pyöräilyn ystäville, jotka haluavat rakentaa omaa polkupyörää omalla malleja.

Sekä GXP ja BB30 tekniikat käyttävät laakerisarja joka painetaan polkupyörän runkoon ilman ulkoista keskiön komponentti. Käytettäessä GXP ja BB30 tekniikkaa, on vähemmän painoa, ja runko on myös jäykistetty vuoksi karan ja keskiö 's leveämpi halkaisija.
Toinen yhteinen tekijä välillä GXP ja BB30 tekniikoita on, että ne koskevat ainoastaan ​​niiden kehykset, Kammet, ja keskiön. GXP keskiön ei työskennellä BB30 kehyksen tai yhteensopimattomia osia.

'GXP' tarkoittaa 'Giga X Pipe', kun taas 'BB30' on lyhenne 'Keskiö.' '30' osoittaa 30 millimetrin halkaisija keskiön ja kara.GXP tekniikka on yhteensopiva monenlaisia ​​pyörän osia, kuten S 300, 500, ja 988 GXP kampisarja, SRAM BB ja Kammet (Rival ja Force malli). SRAM Apex ja Red BB ovat myös yhteensopivia tämän järjestelmän kanssa. Toinen tuotemerkki, joka on paljon yhteensopivista malleista on yrityksen Truvativ.

BB30 on ilmainen kansainvälinen standardi. BB30 keskiön on teollinen standardi pohja suluissa. BB30 otettiin käyttöön vuonna 2000 Tour de France. Sitä edistetään Cannondale. Polkupyörä malleja, jotka ovat yhteensopivia BB30 ovat S 300, 500, 900 keskiöt ja SRAM Force ja Red kampisarja.

Yhteenveto:

1. BB30 (tai keskiön 30) ja GXP (Giga X Pipe) kehitetään teknologioita bikes.The tekniikka käsittää polkupyörän runkoon, kampisarja, ja keskiön. Yleensä keskiö on tärkein ja suurin painopiste teknologioihin.
2. Molemmat tekniikat voidaan soveltaa vain niiden sekä niiden osien. BB30 komponenttia ei voida käyttää täydentävinä tai korvaajana varten GXP komponentti.
3. GXP ja BB30 teknologioita käytetään monenlaisia ​​polkupyöriä; pyöräily, maastopyöriä, ja kilpapyörille mm.
4. '30' in 'BB30' viittaa 30 millimetrin halkaisija keskiön ja kara.